Fener'i neden yenemediklerini açıkladı

Cihan
00:0015/02/2013, Cuma
G: 15/02/2013, Cuma
Yeni Şafak
Fener'i neden yenemediklerini açıkladı
Fener'i neden yenemediklerini açıkladı

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile BATE Borisov'un 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Neman Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyen Bate Borisov Teknik Direktörü Viktor Gonçarenko, "90 dakika boyunca bir avantajımız vardı, değerlendiremedik" dedi.

Maç sonucunda hayal kırıklığına uğradıklarını söyleyen Viktor Gonçarenko, kazanamamalarının temel sebebini hücumlarda yeterince organize olamamalarına ve topu hızlı çevirememelerine bağladı. Karşılaşmanın İstanbul ayağında Fenerbahçe'nin taraftarının olmamasını avantaj olarak görmediklerini, hatta bu durumu hayal bile edemediklerini belirten Gonçarenko, önemli olanın iyi futbol olduğunu, bir sonraki turu geçmek istediklerini dile getirdi.

Takımının maç anına kadar hazırlıklarını Antalya'da yapacağını söyleyen Gonçarenko, basın toplantısının sonunda stadın zemin ve stadyumun hazırlanmasında emeği geçenlere ve kendilerini desteklemek Grodno'ya gelen taraftarlarına teşekkür etti.

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.