|

Galatasaray Akhisarspor canlı izle! GS Akhisar canlı skor

Galatasaray Akhisarspor canlı izlemek ve canlı skor takibi yapmak için haberimize bakınız. Ziraat Türkiye Kupası Galatasaray Akhisarspor yarı final maçına saatler kaldı. İlk maçında Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Teleset Mobilya Akhisarspor bu akşam saat 20.30'da oynanacak maçla ZTK'nın ilk finalisti belli olacak. İşte GS Akhisar canlı yayını...

Yeni Şafak
17:35 - 18/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 18:02 - 18/04/2018 Çarşamba
Diğer
​Galatasaray Akhisarspor canlı izlemek ve canlı skor takibi yapmak için haberimize bakınız.
​Galatasaray Akhisarspor canlı izlemek ve canlı skor takibi yapmak için haberimize bakınız.

Galatasaray Akhisarspor canlı izlemek ve canlı skor takibi yapmak için haberimize bakınız. Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçta Galatasaray Akhisarspor'u 2-1 mağlup etti. Bu akşam oynanacak maçla ilk finalist belli olacak. Yarın akşam Fenerbahçe Beşiktaş maçıyla diğer finalist belli olacak. Galatasaray Akhisarspor (GS Akhisar) maçı A Spor'dan canlı olarak izlenecek. İşte ayrıntılar...

Spor Toto Süper Lig'de istediği sonuçları alamamasına rağmen kupada yarı finale kadar yükselmeyi başaran Teleset Mobilya Akhisarspor, tarihinde ilk kez mücadele ettiği yarı finalde Galatasaray'ı da eleyip, finale çıkma mücadelesi verecek. Rakibiyle Akhisar'da oynadığı ilk karşılaşmayı 2-1 kaybeden yeşil-siyahlı ekip, yarın saat 20.30'da Türk Telekom Stadı'nda hakem Barış Şimşek'in yöneteceği müsabakada Galatasaray'a konuk olacak.

GALATASARAY AKHİSAR CANLI SKOR TAKİBİ:

Tesislerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Teleset Mobilya Akhisarspor, daha sonra kara yoluyla İstanbul'a gidecek. Yeşil-siyahlı kafile Balıkesir'e uğrayıp, Olcan Adın'ın annesi Aysel Adın'ın Paşa Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazına katılacak. Yeşil-siyahlı ekipte Galatasaray maçı öncesinde Olcan Adın, Soner Aydoğdu, Yevgen Seleznov ve Bia Mujangi'nin sakatlıkları bulunuyor.


AKHİSAR GALİBİYETİ UNUTTU

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'a 3-0 mağlup olan Teleset Mobilya Akhisarspor, son 5 haftada galip gelemedi. Süper Lig'de 21. haftadan itibaren üst üste 4 maçta Bursaspor (1-0), Kardemir Karabükspor (3-0), Atiker Konyaspor (3-0) ve Fenerbahçe (3-2) maçlarını kayıpsız geçen Teleset Mobilya Akhisarspor, galip gelemediği son 5 haftada sadece 1 puanla yetindi.

Ligde son 5 maçta, Trabzonspor (3-1), Medipol Başakşehir (2-1), Aytemiz Alanyaspor (3-1) ve Beşiktaş'a (3-0) yenilen yeşil-siyahlı ekip, Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Teleset Mobilya Akhisarspor, Beşiktaş yenilgisiyle art arda 3. yenilgisini alırken, iç sahada da son 3 maçını mağlubiyetle kapattı. Haftayı 34 puanla kapatan Ege temsilcisi, maç fazlasıyla düşme hattındaki Atiker Konyaspor ve Osmanlıspor'un 6 puan önünde bulunuyor.


Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk maçta 2-1 yenildiği yarı final rövanşında 18 Nisan Çarşamba günü Galatasaray'a konuk olacak Teleset Mobilya Akhisarspor, ligde ise son 5 müsabakada Göztepe, Evkur Yeni Malatyaspor (D), Galatasaray, Kayserispor (D) ve Osmanlıspor'la karşılaşacak.

#​Galatasaray Akhisarspor canlı izle
#​Galatasaray Akhisarspor canlı
#​Galatasaray Akhisarspor
#GS Akhisar
#canlı izle
#canlı skor
#GS Akhisar canlı izle
#ZTK
6 yıl önce