|

Sağlık Bakanlığı 20 bin sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı yerleştirme sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak kazandı. Sağlık Bakanlığı 20 bin atama için başvuru kılavuzunun yayınlanması ile başvurular yapıldı. 22 Aralık'ta sona erecek olan Sağlık Bakanlığı 20 bin sözleşmeli personel alımı için gözler sonuç tarihine çevrildi. Sağlık Bakanlığı bünyesine alınacak 20 bin sözleşmeli personel alımı için başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? İşte detaylar...

23:04 - 21/12/2021 Salı
Güncelleme: 00:20 - 22/12/2021 Çarşamba
Yeni Şafak
sağlık bakanlığı atama
sağlık bakanlığı atama
ÖSYM'nin internet sitesinde yayınlanan Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzuna göre , tercih süreci 22 Aralık 2021'de sona erecek. Adaylar, tercih işlemlerini ÖSYM'nin
internet adresi üzerinden yapabileceklerdir. Başvurularını tamamlayan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI 20 BİN PERSONEL TERCİH KILAVUZU

Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacaktır. Adaylar Sağlık Bakanlığı KPSS-2021/10 Tercih Kılavuzuna saat 11.30'dan itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.

Adaylar, tercihlerini 16 - 22 Aralık 2021 tarihleri arasında ÖSYM'nin
internet adresinden 22 Aralık 2021 tarihinde saat 23.59'a kadar yapabileceklerdir.
Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2021/10 Tercih Kılavuzu kurallarına göre,ÖSYM'nin
internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır.Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

SAĞLIK BAKANLIĞI BRANŞ DAĞILIMI

20 bin sözleşmeli personel alımı kapsamında, 10.348 hemşire, 1.600 ebe ve 6.604 sağlık teknisyeni/ sağlık teknikeri ile psikolog, sosyal çalışmacı, biyolog, odyolog, çocuk gelişimcisi, diyetisyen, fizyoterapist, iş ve uğraşı terapisti, dil ve konuşma terapisti, perfüzyonist ve sağlık fizikçileri Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI YERLEŞTİRME SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme bilgileri, yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasından adaylara ve kamuoyuna açıklandıktan sonra ÖSYM tarafından ilgili kuruma elektronik ortamda verilecektir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Sözleşmeli pozisyonlara yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildikleri kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet sitesinden öğreneceklerdir.

#sağlık bakanlığı
#sağlık bakanlığı yerleştirme sonuçları
#sağlık bakanlığı atama sonuçları
#sağlık bakanlığı 20 bin personel
#sağlık bakanlığı 20 bin sözleşmeli personel
#sağlık bakanlığı personel atama sonuçları
#sağlıkçı yerleştirme sonuçları
2 yıl önce