|

Ben Arfa F.Bahçe'de

Sarı-lacivertliler, kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Fransız yıldıza yıllık 3.5 milyon Euro teklif etti. Ben Arfa'yı transfer etmek isteyen Nantes Başkanı Kita da, yıldız futbolcuyu kadrolarında görmek istediğini ancak Türkiye’den bir takımla anlaştığını açıkladı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/06/2017 Çarşamba
Güncelleme: 03:05 - 28/06/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Ben Arfa F.Bahçe'de​
Ben Arfa F.Bahçe'de​

Fenerbahçe daha önce de transfer etmek istediği ancak sarı-lacivertli formayı giydirmeyi başaramadığı Fransız yıldız Hatem Ben Arfa için yeniden harekete geçti. Sarı-lacivertli yöneticiler Hatem Ben Arfa ve menajeriyle görüşerek, transfer teklifini iletti. PSG de sezon başında Nice’ten transfer ettiği Hatem Ben Arfa’yı kadroda düşünmüyor. Sarı-lacivertliler, Fransız kulübüyle temasa geçerek, satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Fenerbahçe, PSG ile transfer pazarlığını sürdürürken, 30 yaşındaki orta saha oyuncusuna maç başları hariç 3.5 milyon Euro önerdi. Paris Saint-Germain ile bu sezon 32 maça çıkan Ben Arfa, 4 gol attı ve 7 asist yaptı. Ben Arfa’yı F.Bahçe’nin yanı sıra Fransa’dan Nantes ve Nice kulüpleri de transfer etmek isterken, Nantes Başkanı Waldemar Kita “Hatem Ben Arfa’yı elbette takımda görmeyi isterdim, ama o Türkiye’ye gidiyor” diye konuştu. Kita isim vermezken, bu kulübün Fenerbahçe olduğu belirtildi. Fenerbahçe Hatem Ben Arfa transferini yaparak, taraftarların yeniden tribünlere çekmeyi planlıyor.

DOUMBİA’DA F.BAHÇE TEK KALDI

Sporting Lizbon, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Seydou Doumbia'da geri adım atmak üzere. Portekiz’in O Jogo gazetesinde yer alan habere göre, Doumbia’nın sözleşmesine koydurmak istediği maddeler nedeniyle Sporting Lizbon’a transferi zora girdi ve görüşmeler tıkandı. Portekiz takımının, oyuncuya son olarak 2.7 milyon Euro önerdi, F.Bahçe ise yıllık 3 milyon Euro’dan 3 yıllık teklif etti. Sporting Lizbon’un aradan çıkmasıyla 29 yaşındaki yıldız futbolcunun transferinde F.Bahçe tek kalacak. F.Bahçe yönetimi bu transferi önümüzdeki günlerde sonlandırmak istiyor. Sarı-lacivertli yöneticiler, Fildişi Sahilli golcü Doumbia’nın transferi menajeri Christophe Payot ile bir araya geldi. Fenerbahçe yönetimi, yıllık 3 milyon Euro teklif ederken, Doumbia yıllık 4 milyon Euro istedi. Ancak sarı-lacivertli yönetim, tecrübeli futbolcuya 3 milyon Euro’nun yanı sıra bonuslar da teklif etti, Şampiyonlar Ligi katılma, gol sayısı gibi bonuslarla Doumbia’nın aklını çeldi.

#Doumbia
#Ben Arfa
7 yıl önce