|

Serdar Kesimal'in yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayan Serdar Kesimal, sarı lacivertlilerdeki sözleşmesinin bitmesiyle birlikte Akhisar Belediyespor'a imza attı.

Yeni Şafak
12:33 - 1/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:53 - 1/06/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Serdar Kesimal, Fenerbahçe'den 5 sene sonunda 6 milyon euro kazandı.
Serdar Kesimal, Fenerbahçe'den 5 sene sonunda 6 milyon euro kazandı.

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi yaprak dökümü sürüyor. Dün 4 futbolcu için veda mesajı yayınlayan sarı lacivertlilerde bugün de Serdar Kesimal ile yollar ayrıldı.



Kayserispor'dan büyük umutlarla transfer edildikten sonra bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen ve Fenerbahçe yönetiminin tepkisini çeken Serdar Kesimal, Akhisar Belediyespor ile anlaştı.



Yeni kulübü ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Serdar Kesimal için Akhisar Belediyespor, oyuncunun sözleşmesinin bitmesi sebebiyle bonservis bedeli ödemeyecek.



Aziz Yıldırım tepki göstermişti

Fenerbahçe Başkanı 2015 yılında yapılan bir genel kurulda oyuncusu Serdar Kesimal için ağır ifadeler kullanmıştı. Geçen sezon başında kadro dışı bıraktığı Serdar Kesimal'in 4 senede oynamadan kulüpten 6 milyon avro kazandığını aktaran Yıldırım, "Son yıllarda artık UEFA veya TFF sporcular lehine, biz haklı olsak da, karar alıyor. Oyuncu alıyorsunuz oynamıyor, 10 milyon avro alıyor. Doktora gidiyorlar, sağlamken antrenmana çıkmamak için 3 ay rapor alıyorlar. Serdar Kesimal'i bir tane basın yazıyor mu? Bu adam 4 senedir burada, 6 milyon euro para aldı" şeklinde konuşmuştu.









#Fenerbahçe
#Serdar Kesimal
#Akhisar Belediyespor
8 yıl önce