|

Erdoğan'dan Taksim'de ezanın ıslıklanmasına sert tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Adana'da vatandaşlara hitap etti. Önümüzdeki yerel seçimlerin Türkiye'nin bekası için çok önemli olduğunu yineleyen Cumhurbaşkanı, "İnşallah Adana'da 31 Mart akşamı zillet ittifakını ayaklar altına alacağız" dedi. Taksim'de Kadınlar Gününde yaşanan olaya da değinen Erdoğan, "Islıklarla ezanı protesto ettiler" dedi.

Yeni Şafak
14:20 - 10/03/2019 Pazar
Güncelleme: 14:22 - 10/03/2019 Pazar
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan.
Cumhurbaşkanı Erdoğan.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Adana'da vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Seçimlere az bir süre kaldı. Cumhur ittifakı olarak seçimlere kadar kapı kapı çalışacağız.

Cumhur İttifakı günübirlik çıkar ittifakı değildir. 15 Temmuz'dan bu yana verdiğimiz mücadelenin sırasında sokaklarda, meydanlarda atılmıştır.

Yerel seçimler Türkiye'nin bekası meselesi. İnşallah Adana'da 31 Mart akşamı zillet ittifakını ayaklar altına alacağız.

Ezan ve bayrak düşmanları ittifak yapıyor

CHP ve HDP'nin öncülüğünde Taksim'de meydana gelen grup ıslıklarla ezana terbiyesizlik etti.


Ezana sahip çıkmayanlar, yarın öbür gün düşman kapıya dayandığında tıpkı 15 Temmuz'u alkışladıkları gibi onları da alkışlarlar.

Bu ülkede bayrak düşmanı, ezan, vatan, millet düşmanı kim varsa karşısında durmak bizim namus borcumuzdur. 3-5 oy için bunlara göz yumarsak çocuklarımızın yüzüne bakamayız.

4,5 yıl daha ülkemin başındayım

31 Mart'ta milletimiz bunlara hak ettikleri dersi sandıkta verecektir.31 Mart akşamı zillet ittifakını çıldırtacağız. 4,5 yıl daha ülkemin başındayım. Adana'da da büyükşehir ve ilçe belediyeleriyle bu hizmeti vermeye devam edecek.

Son 17 yılda Adana'ya 45 katrilyon yatırım yaptık. Adana da 6 bin 250 kişilik yeni yurt binaları da açacağız. Bu yıl içinde stadyumu tamamlıyoruz, eski stadyumun yerine de millet bahçesi yapacağız.

#Recep Tayyip Erdoğan
#Adana
5 yıl önce