|

Simone Inzaghi'den Hakan Çalhanoğlu itirafı: Henüz bilmiyor

İtalya Serie A'nın ilk haftasında Inter sahasında Genoa'yı 4-0 yendi. Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında 1 gol ve 1 asistle oynayan Hakan Çalhanoğlu, maça damga vuran isim oldu. Mücadele sonrasında Inter Teknik Direktörü Simone Inzaghi, milli yıldız Hakan Çalhanoğlu hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Haber Merkezi
22:20 - 21/08/2021 Cumartesi
Güncelleme: 22:30 - 21/08/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Hakan Çalhanoğlu ilk maçında çok şık bir gole imza attı.
Hakan Çalhanoğlu ilk maçında çok şık bir gole imza attı.

İtalya Serie A'nın ilk haftasında Inter sahasında Genoa'yı konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi ekip 4-0 kazanırken, karşılaşmaya milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu damga vurdu.

"Ne kadar iyi olduğunu bilmiyor"

İlk 15 dakika içinde 1 gol ve 1 asist yapan milli oyuncu hakkında, Inter Teknik Direktörü Simone Inzaghi övgü dolu sözler kullandı. Inzaghi, "Harika bir oyuncu. Birçok niteliği bünyesinde bulunduruyor. Onu takıma kazandırdığımız için çok mutluyum. Kendini geliştirmiş bir oyuncu ama daha fazla gelişime de açık. Henüz ne kadar iyi olduğunu bilmiyor" ifadelerini kullandı.

  • "Taraftarlara teşekkür ederim"
  • Genoa maçı sonrasında konuşan milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, Inter için elinden gelenin en iyisini yapmak istediğini söyledi. Çalhanoğlu, "Taraftarlara teşekkür ederim. Onların sıcaklığını hissettim. Inter için elimden gelenin en iyisi yapacağım" dedi.

#Simone Inzaghi
#Hakan Çalhanoğlu
#Inter
3 yıl önce