|

Oyuncuların merakla beklediği Razer Phone 2 tanıtıldı

Oyuncu ürünleriyle bilinen Razer, yeni akıllı telefonu Razer Phone 2’yi duyurdu. Bir önceki modeldeki tasarım hatlarını yeni modelinde de sürdüren firma, yeni cihazında üstün donanım özelliklerine yer verdi. Oyuncular için tasarlanan Razer Phone 2, fiyatı ve teknik özellikleriyle mobil oyun severleri memnun edeceğe benziyor.

Yeni Şafak
10:56 - 11/10/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:02 - 11/10/2018 Perşembe
Razer Phone 2, tasarım anlamında selefiyle tamamen aynı hatlara sahip.
Razer Phone 2, tasarım anlamında selefiyle tamamen aynı hatlara sahip.

Oyuncu ekipmanları üreten Razer, ikinci nesil oyun odaklı akıllı telefon modeli Razer Phone 2’yi resmen tanıttı. 5.72 inç büyüklüğünde Quad HD 12 HZ UltraMotion ekranıyla muhteşem bir görüntü kalitesi sunuyor. Gücünü Snapdragon 845 işlemci ve 8GB RAM kapasitesinden alan cihaz, tüm oyunları en yüksek görüntü kalitesinde ve en iyi performansla çalıştıracak özelliklere sahip.

Aynı tasarım yüksek performans

Ön yüzde tasarımsal olarak bir farklılık bulunmayan çentikli ve çerçevesiz ekranların yarıştığı şu günlerde Razer, özellikle 16:9 ekranı tercih ettiklerini belirtti. Üretici firma bir oyuncu telefonun bu şekilde çok daha kullanışlı olacağını iddia ediyor.


Teknik detaylara gelecek olursak, modelin Snapdragon 845 işlemci ile geldiğini görüyoruz. Vapor-Chamber Cooling System adı verilen özel bir soğutma sistemiyle gelen Razer Phone 2, ısıyı yaymak için yüzey alanını büyük ölçüde arttıran ve daha az sıcak noktaya neden olan özel bir buhar odası aracılığıyla ısının yayılmasını sağlıyor.


Hızlı şarj ve büyük batarya

Cihazın arka kısmındaki Razer logosu Razer Chromaile desteklenmiş. 16.8 milyon renk arasından ister ön tanımlı profiller isterseniz de kendi profillerinizi kullanabiliyorsunuz. Ayrıca bu logo gelen bildirimlerde uygulamaya göre renk değiştiriyor. Kablosuz şarj adaptöründe de Razer Chroma aydınlatması mevcut. Razer Phone 2 ayrıca 4000mAh kapasiteli bir batarya ile geliyor. QuickCharge 4+ hızlı şarj teknolojisinin yanında kablosuz şarj olduğunu da belirtmekte fayda var.


Amiral gemileriyle aynı fiyatla satışta

Android 8.1 Oreo ile çalışan model için Razer en kısa zamanda Android Pie güncellemesinin yayınlanacağını belirtti. 799 dolar fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak olan model, ayrıca 100 dolara kablosuz şarj cihazı, 20 dolara Light Case ve ekran koruyucu, 40 ve 50 dolara ise Kevlar Case adı verilen kılıfları satışa sundu.

#Razer Phone 2
#Akıllı Telefon
#Razer
6 yıl önce