|

Sinpaş'tan Ümraniye’ye saatli kule rezidans

Sinpaş, Finans Şehir projesinin yanı başında karma bir proje daha başlattı. ‘Sinpaş Time’ ismiyle yükselecek projenin 34 katlı rezidans kulesinin tepesinde Londra’daki saat kulesi gibi ikonik saat de yer alacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/03/2018 Cumartesi
Güncelleme: 00:41 - 24/03/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
‘Sinpaş Time’ ismiyle yükselecek projenin 34 katlı rezidans kulesinin tepesinde Londra’daki saat kulesi gibi ikonik saat de yer alacak.​
‘Sinpaş Time’ ismiyle yükselecek projenin 34 katlı rezidans kulesinin tepesinde Londra’daki saat kulesi gibi ikonik saat de yer alacak.​

Birbiri ardına projeler gerçekleştiren Sinpaş, 2018’in ilk karma projesinde de satışlara başladı. Yeni proje şirketin halihazırda satışları ve inşaatı devam eden ‘Sinpaş Finans Şehir’ projesinin yanıbaşında ‘Sinpaş Time’ ismiyle yükselecek. Villa, konut, ofis, alışveriş caddesi ve rezidanslardan oluşan sitenin 34 katlı rezidans kulesinin tepesinde Londra’daki saat kulesi gibi ikonik saat de yer alacak.

Sloganı ‘yatırımın tam yeri ve zamanı’

Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, her projede daha iyiyi ve en yeniyi hedeflediğini, tüm projelerinin şehre ve yaşama değer katmasına özen gösterdiklerini belirterek, Sinpaş Time’ın bu anlayışın iyi bir örneği olduğunu söyledi. Yatırımın tam yeri ve tam zamanı olduğunu belirten Çelik, “Sinpaş Time müşterilerimizin zamanına değer kazandıran, yaşamlarını kolaylaştıran, hayatlarına mutluluk katan yeni bir adres olacak” dedi.

İlk etap teslimler 2019’da yapılacak

Sinpaş Time’ın içindeki üniteler 50 ile 500 metrekare arasında değişiyor. Toplam 34 bin 517 metrekare arsa içinde içinde 335 adet konut ve rezidans, 7 adet villa, 33 adet ticari alan ve 118 adet ofis bulunuyor. İlk etap 2019 sonunda tamamlanacak, tamamı ise Aralık 2020’de teslim edilecek. Proje içerisinde özel tasarım bir park da bulunacak. Konutlarda metrekare fiyatları 8 bin 500 liradan başlıyor. Dükkanlarda metrekare başlangıç fiyatları 20 bin lira olarak veriliyor.

  • Ciro beklentisi
    900 milyon TL
  • Çelik projesin ciro beklentisini ise 900 milyon lira olarak hesapladıklarını söyledi. Sinpaş’ın bütün projelerinde mart sonu itibariyle yüzde 90-95 satış gerçekleşmesini göreceklerini açıklayan Mahmut Sefa Çelik, diğer taraftan Finans Şehir’de 360 adet satışın gerçekleştiğini, sadece 60 kadar dairenin kaldığını söyledi.
#​Sinpaş
#Finans Şehir
#Londra
6 yıl önce