|

Manisaspor'da tek yetkili Mergen

PTT 1'inci Lig'deki Ege derbisinde Karşıyaka'ya 2-0 yenilen Manisaspor'un Başkanı Abdullah Mergen, siyah beyazlı takımı doğrudan kendisine bağlayacağını açıkladı.

Dha
00:00 - 27/10/2014 Pazartesi
Güncelleme: 14:30 - 27/10/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Manisaspor'da tek yetkili Mergen
Manisaspor'da tek yetkili Mergen

Önceki hafta teknik direktör Tahir Karapınar'ın yerine takımın başına Taner Taşkın'ı getiren Başkan Abdullah Mergen, bu kez de futbol direktörü Erman Güraçar'ı da görevden alıcağını söyledi.

Başkan Mergen "Artık teknik ekip ve futbolcularla aracı olmadan, direkt ben ilgileneceğim" derken, sezon başında Gaziantepspor'dan kiralanan Zeki'nin sözleşmesini de feshedeceklerini söyledi.

Zeki'nin ilk kez 11'de forma giydiği Karşıyaka maçında beklentilerin çok uzağında kaldığını dile getiren Abdullah Mergen, hafta içinde takımdaki diğer genç oyuncularla da görüşüp, kendilerini toparlamalarını isteyeceğini belirtti. Bu arada Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başlayan siyah beyazlı ekipte Gökhan ve Hakan Turan'ın cezalarının bitmesi ile orta alanda rahatlayacaklarını dile getiren teknik direktör Taner Taşkın, İsmail'in de takımla birlikte çalışmalara başlaması konusunda doktorla görüşeceği söyledi.

10 yıl önce