|

Trabzon Ekici'yi bitiriyor

Bordo-mavili yönetim, 26 yaşındaki gurbetçi oyuncunun sözleşmesini 3 yıl daha uzatmak için yaptığı görüşmelerde büyük ilerleme sağladı. Asbaşkan Ahmet Çubukçu, "Mehmet Ekici değerli bir futbolcumuz. Hocamız da onun takımda kalmasını istiyor" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/11/2016 Salı
Güncelleme: 01:09 - 15/11/2016 Salı
Yeni Şafak

Trabzonspor, sezon sonu sözleşmesi sona erecek Mehmet Ekici'nin sözleşmesini kısa sürede uzatmayı hedefliyor. Geçen hafta kulüp başkanı Muharrem Usta, asbaşkan Ahmet Çubukçu ve teknik direktör Ersun Yanal ile bir araya gelen bordo-mavili futbolcunun Trabzonspor ile sözleşmesinin uzatılması konusuna sıcak baktığı öğrenildi. Bordo-mavili kulübün yönetiminin Mehmet Ekici'nin sözleşmesinin uzatılması konusunda 3 yıllık bir teklif sunduğu ve başarılı futbolcunun da düşünmek için süre istediği belirtildi. Trabzonspor yönetiminin de teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda gurbetçi oyuncuyla başlattığı görüşmeleri de devre arasında girmeden sonuçlandırarak bu konuyu tamamlamak istediği kaydedildi.



'TRABZONSPORLU MEHMET EKİCİ' OLARAK ANILMASINI İSTİYORUZ


Bordo-mavili kulübün asbaşkanı Ahmet Çubukçu, yaptığı açıklamada, Mehmet Ekici ile yaptıkları görüşmeyi doğrulayarak, "İç transferde sadece Mehmet Ekici'nin sözleşmesi bitiyor. Mehmet, bizim değerli bir futbolcumuz. Hocamız da onun takımda kalmasını istiyor. Biz onun uzun yıllar Trabzonspor'a katkı sağlamasını, kalmasını arzu ediyoruz. 'Trabzonsporlu Mehmet Ekici' olarak hep anılmasını istiyoruz" ifadesini kullandı.


2014-15 sezonun başında bordo-mavili takıma transfer olan 26 yaşındaki futbolcu, ilk sezonunda taraftarın gönlünde taht kurdu. İlk sezonunda 42 maçta 10 gol ve 14 asistlik bir performans sergileyen Mehmet Ekici, geçtiğimiz sezon ise vasat bir görüntü çizdi.


Takım arkadaşı Erkan Zengin ile yaşanan kavga ve uzun süren sakatlığı nedeniyle sadece 22 maçta görev yapan Mehmet Ekici, 5 gol ve 2 asistlik bir performans sergilemişti. Bu sezon ise istikrarlı bir görüntü çizen orta saha oyuncusu, Trabzonspor'un ligdeki 10 maçının tamamında görev yaparken, 1 de gol sevinci yaşadı.





Çok farklı bir takım geliyor


Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, iyi yolda olduklarını söyledi. Uyum sürecini yavaş yavaş geride bıraktıklarını ve takım olma yolunda önemli yol aldıklarını belirten Meriç, "Lige milli maç için verilen arada iyi hazırlanıyoruz. Çalışmalarımız planladığımız şekilde devam ediyor. Teknik heyette çok memnun. Bundan sonra daha farklı Trabzonspor izleyeceğiz" dedi. Mali konuların Trabzonspor için artık sorun olmayacağını ifade eden Meriç, "Kombine, loca ve forma gelirlerinin yanı sıra yeni sponsorluklarla da gelirlerimizi artıracağız. Artık Trabzonspor'un önünde mali konular sorun olmamalı. Bunun için de özellikle kombine ve forma satışlarında yılbaşına kadar hedeflerimize ulaşmamız gerekiyor. Daha iyi bir Trabzonspor için çalışıyoruz. Taraftarlarımıza önemli görev düşüyor. Kombinelere de ilgi göstermeleri lazım. Taraftar desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.


#Ahmet Çubukçu
#Trabzonspor
#Mehmet Ekici
7 yıl önce