|

Yıldız Tilbe’nin haciz isyanı

Yıldız Tilbe, 2004 yılında albüm yapmak için anlaşma yaptığı müzik şirketiyle 13 yıldır süren alacak davasının aleyhine sonuçlanmasına gece yarısı isyan etti. İmzasının taklit edildiğini iddia eden Tilbe, "Beni bitirmeye and içmişler, böyle bir nefret olabilir mi?" diye konuştu.

Yeni Şafak
12:38 - 4/04/2017 الثلاثاء
Güncelleme: 12:54 - 4/04/2017 الثلاثاء
Yeni Şafak
Yıldız Tilbe, 23 yıldır müzik dünyasında olduğunu söyledi.
Yıldız Tilbe, 23 yıldır müzik dünyasında olduğunu söyledi.
Yıldız Tilbe bir müzik şirketiyle arasında süren 13 yıllık alacak davasının aleyhine sonuçlanması üzerine Twitter üzerinden isyan etti. "Yıllarıma haciz koyuyorlar" diyen Tilbe, imzasının da taklit edildiğini iddia etti.

İsim vermeden Twitter'dan açıklama yapan ünlü sanatçı şunları yazdı:

“Atmadığım taklit bir imzayla ‘zarara uğradık’ deyip bunu para cezasına çevirtip yasal yaptırımla yıllarıma haciz koymaları çok ağrıma gidiyor. Ben böyle bir mukavele imzalamadım. Bütün albümlerim sizde, bütün platformlar elinizde, siz bütün kurumların içinde başında, parayı toplayan dağıtan siz, haciz eden de siz. Beni bitirmeye and içmişler böyle bir nefret olabilir mi? Ben size ne yapmışım ki, bu kadar nedir yani?

23 yıldır şarkı söylüyorum, 13 yıldır bu davayla uğraşıyorum. Ne günah işledim bilmiyorum? Sus, sus, sus nereye kadar yani. Madem dava bitti, cezam kesildi o zaman geçmiş olsun, herkes de duysun. İşimle arama giren, bu işten nefret etmem için her şeyi yapan ve yaptıran kişileri Allah'a havale ettim”

İşte Yıldız Tilbe'nin attığı tweetlerden bazıları:

#Yıldız Tilbe
٪d سنوات قبل