Ceyhan'daki kanlı saldırıda yeni gelişme: Tetikçi ve iş birlikçisi dahil 10 kişi tutuklandı
21:34, 04/08/2026, Salı
IHA

Dondurmacı cinayetinde 10 tutuklama
Adana’nın Ceyhan ilçesinde bir dondurmacıda uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Yusuf Erdem cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada, tetikçi ile kendisine yardım ettiği belirlenen 9 şüpheli yakalanarak tutuklandı.
Adana’nın Ceyhan ilçesinde dondurmacıda uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Yusuf Erdem cinayetini gerçekleştirdiği belirlenen zanlı ile şüpheliye yardım ettiği öne sürülen 9 şüpheli yakalanarak tutuklandı.
Olay, 25 Temmuz günü Ceyhan ilçesine bağlı Çamlıyol Mahallesi İnönü Bulvarı’ndaki bir dondurmacıda meydana geldi. İddiaya göre, iş yerine gelen kimliği belirsiz bir şüpheli, çalışan Yusuf Erdem’e (29) tabancayla ateş açtı. Saldırıda Yusuf Erdem ile ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralanırken, şüpheli olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Yusuf Erdem, durumunun ağırlaşması üzerine Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Erdem, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirirken, diğer yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerde Yusuf Erdem’in cep telefonuyla görüştüğü kişiyi saldırgana gösterdiği, saldırganın telefondaki kişiye el salladıktan sonra tabancayla ateş açtığı anlar yer aldı.
10 şüpheli tutuklandı
Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, yürüttüğü soruşturma kapsamında, cinayeti gerçekleştirdiği belirlenen M.B. ile olay öncesinde ve sonrasında şüpheliye yardım ettiği öne sürülen H.Y., A.S., İ.S., A.S., H.A., S.Ş., E.S., F.G. ve K.A. düzenlenen operasyonlarla yakalandı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.B. ile 9 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem
Fatih'te 19 yaşındaki gencin öldürüldüğü kavganın görüntüleri ortaya çıktı: 8 gözaltı

Gündem
Güllü'nün kızı Tuğyan'ın internet aramaları ortaya çıktı: Kan donduran detaylar

Gündem
Kız bebek cineyetinde kan donduran detay: Katili DNA ve poşetteki parmak izi ele verdi
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.