Hasat yapan biçerdöver alev topuna döndü
00:53, 07/10/2026, Çarşamba
DHA

Çeltik tarlasında çıkan yangında biçerdöver kullanılamaz hale geldi.
Edirne’de çeltik hasadı yapan özel firmaya ait biçerdöver, tarlada henüz belirlenemeyen nedenle yanmaya başladı. Alevlerin kısa sürede sardığı biçerdöver, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü ancak kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
Edirne'nin İpsala ilçesinde bir tarlada çeltik hasadı yapılan biçerdöver, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.
İpsala’da akşam saatlerinde bir tarlada çeltik hasadında kullanılan özel bir firmaya ait biçerdöver, henüz bilinmeyen nedenle yanmaya başladı. Alevler kısa sürede tüm biçerdöveri sardı.
Biçerdöver kullanılamaz hale geldi
İhbar üzerine tarlaya jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Biçerdöver kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Gündem
Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı'ndaki yeni Edirne Garı tamamlandı

Gündem
Edirne ve Kırklareli'nde 17 düzensiz göçmen yakalandı

Gündem
Makas atıp polisle kovalamacaya girdi: Kovalamaca sonucu yakalandı