|

TEM'i kilitledi

TEM Otoyolu Selimpaşa-Kumburgaz arasında kar yağışı nedeniyle meydana gelen iki ayrı zincirleme kazada 28 araç birbirine girdi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle otoyol bir süre kapalı kaldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/02/2015 Perşembe
Güncelleme: 00:23 - 12/02/2015 Perşembe
Yeni Şafak
İstanbul’da kar ve tipi nedeniyle meydana gelen kazalardan ilki, TEM Otoyolu Selimpaşa mevkiinde meydana geldi. Kazada 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Silivri Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

TEM OTOYOLU TRAFİĞE KAPANDI

Aynı saatlerde ikinci kazada da aynı noktada ters istikamette oldu. Her iki kazada 28 araç birbirine girdi. Bu kazada ise 10 kişi yaralandı. İki ayrı kaza nedeniyle Kumburgaz Edirne istikameti ve Selimpaşa Mahmutbey istikameti 3 saat trafiğe kapandı. Bu nedenle uzun kuyruklar olurken, sürücüler D 100 Karayolu’na yönlendi. Bu nedenle de D-100 Karayolunda da trafik sıkışıklığı yaşandı.

TIR KONTROLDEN ÇIKTI

Büyükçekmece mevkisinde ise Edirne istikametine giden TIR, kar yağışı ve şiddetli rüzgar nedeniyle kontrolden çıktı. Kazada hafif yaralanan sürücü yaralandı. D-100 karayolunun Gerede-Karabük bölümünde ise, yaklaşık 10 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Bazı araç sürücüleri yollarda 3 saat mahsur kaldı.

Vali'den kaza açıklaması

İstanbul Valisi Vasip Şahin zincirleme kaza ile ilgili açıklama yaptı. Şahin, "TEM Kuzey Çevreyolu’nda Edirne istikametinde Büyükçekmece’yi geçtikten sonra bir zincirleme trafik kazası yaşandı. Otoyolu her iki yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Bize gelen ilk bilgilere göre 10 yaralı ve bir ölümüz var” diye konuştu.

#İstanbul
#Silivri Devlet Hastanesi
#TEM kaza
9 yıl önce