|

Sosyal Medya Hesaplarınızı instatakipci.com ile Popüler Yapabilirsiniz

Sosyal Medyadan Daha Fazla Yararlanmayı Keşfedin

iLAN
16:14 - 11/09/2018 Salı
Güncelleme: 17:38 - 11/09/2018 Salı
Diğer
görsel
görsel

İster kurumsal anlamda sosyal medyayı kullanıyor olun, isterseniz bireysel olarak sosyal medyada bulunun her iki durumda da sosyal medyanın yararlarının yalnızca bir Facebook sayfası açıp haftalık paylaşımlar yapmaktan veya bülteninizi duyurmaktan ibaret olmadığını bilmelisiniz.

Gerçek anlamda sosyal medyadan yararlanabilmeniz için öncelikle Facebook sayfanızın, Instagram hesabınızın veya YouTube kanalınızın gerçekten ilgili kullanıcılarla etkileşimde olması gerekiyor. Bu etkileşimi sağlayacak yöntemlere geçmeden önce sosyal medya pazarının günümüzde ne boyutta olduğunu gösterelim.

İstatistiksel Olarak Sosyal Medya Pazarının Geldiği Durum

Statista’nın sağladığı verilere göre sosyal medyada reklam yayınlamak için sadece 2018 yılında dünya çapında yaklaşık 68 milyar dolar harcandı. Bu rakamın her geçen yıl %28 oranında artmasının beklendiğini de düşünürsek toplam reklam pazarının büyük bir bölümünün sosyal medyadan ibaret olduğunu görebiliriz.

Elbette hiç kimse bu paraları zararına harcamıyor. 4 milyara yakın internet kullanıcısının dörtte üçüne ulaşma imkanı tanıyan sosyal medya, 3 milyardan fazla kullanıcıya sahip ve reklam verenlerin en büyük hedefi bu devasa kitle içerisinden kendi potansiyel müşterilerine ulaşarak reklamlara harcadıklarından daha fazlasını kazanmak.

Sadece Reklamlar Başarıya Ulaşmayı Sağlamıyor

Unutmayın reklamları her platformda ve her türlü sayfa veya hesap için kullanabilirsiniz. Tabii ki sizin gibi herkes reklamlardan yararlanabilir. Bu da demek oluyor ki reklamlar özel olmanızı, potansiyel kitlenizin sosyal medyada sizi takip etmenizi tek başına sağlayamıyor.

Reklamlar dışındaki yöntemleri de reklamlarla birlikte değerlendirmelisiniz. Türkiye’de sosyal medya pazarında 6 yıldan daha uzun bir süredir yüz binlerce müşteriye profesyonel olarak danışmanlık veren instatakipci.com sosyal medya uzmanlarına göre bir sayfa gerçekten ulaştığı kitleyi elinde tutabilecek ilgi çekici içeriklere, hali hazırda güven verebilecek oranda bir takipçiye sahip değilse reklam bütçesi büyük oranda boşa harcanacaktır.

Çünkü reklamı gören ve sayfanıza erişen bir kullanıcı sayfanızın hiç kimse tarafından takip edilmediğini veya ilgi çekici içeriğe sahip olmadığını gördüğünde sayfayı beğenmeden veya takip etmeden çıkma olasılığı oldukça yüksek olacaktır.

Potansiyel Takipçilerinize Çekici Görünmenin Yolları

Bu başlık altında instatakipci.com ekibinin önerileri birkaç sayfaya sığmayacak kadar fazla olduğundan burada çalışmalarda önemli olabilecek birkaç öneriye yer verdik.

İlgi Çekici İçerikler Üretin

Herhangi bir fotoğrafı indirip paylaşmadan önce bu fotoğrafı biraz özelleştirmeyi düşünebilirsiniz veya imkanınız varsa daha da iyisi fotoğrafı doğrudan sizin çekmeniz daha etkili olabilir. Aynı şey video, yazı ve benzer içerikler için de geçerli.

Mevcut Takipçilerinizi Sıkmayın

Çok konuşan birisi muhtemelen boş konuşuyordur diye düşünürüz. Bu yüzden artık sözlerinin bizim için bir önemi kalmaz. Aynı şey sosyal medyadaki Instagram hesabınız veya YouTube kanalınız için de geçerli. Tabii ki bol içerikli bir sayfaya sahip olmanızın avantajları da var ama unutmayın ne kadar çok sıklıkta paylaşım yaparsanız takipçilerinizin sıkılma olasılığı da o oranda yükselir.

Bu olasılığı minimuma indirmek için paylaşımlarınızı optimum düzeyde tutun ve sayfanızın içeriğine göre belirli oranlarda paylaşım yapmaya özen gösterin.

Hesabınızdaki Kalabalığı Arttırın

Herkesin takip ettiği bir sayfayı takip etme eğilimi gösteririz. Yani eğer herkes bu sayfayı takip ediyorsa muhtemelen güzel bir sayfa olmalı değil mi? Bu yüzden gereksiz kalabalık sosyal medyada gerekli olabiliyor.

Bu aşamada reklamlar dışında daha az bütçeyle daha fazla takipçi edinmenizi sağlayabilecek birçok ajans bulunuyor. Sosyal medya ajansı
www.instatakipci.com

ekibi de bu hizmeti sağlayan sektörde bilinen ajanslardan birisi. Bu hizmetin temel amacı hesabınızın takipçi ve beğeni sayısını çeşitli yöntemlerle arttırarak hesabınızın hali hazırda takip edilen ve kaliteli içeriğe sahip bir hesap olduğunu göstermek.
Detaylı bilgi için tıklayınız
;

Bu hizmeti yeni hesaplar için aldığınızda hesabınız çok daha kolay bir şekilde canlanacak ve daha fazla insana ulaşacaktır. Eski hesaplar içinse mevcut takipçilerin görmediği bazı paylaşımlarınızın beğenileri arttırılarak daha görünür hale gelmesi sağlanarak hesabın tekrar aktif ve canlı olması sağlanır.

#Instagram
#Facebook
#Youtube
#Twitter
6 yıl önce
default-profile-img