|

Ya tango ya samba

G.Saray dünya çapında iki büyük yıldızla söz kesti. Cimbom'un teklifine 'evet' diyen Brezilyalı Lincoln davet bekliyor. Ancak, yönetimin ilk hedefi Riquelme. Arjantinli yıldız olmazsa, Lincoln'e “Gel” denilecek.

Savaş Çorlu
00:00 - 14/06/2007 Perşembe
Güncelleme: 01:15 - 14/06/2007 Perşembe
Yeni Şafak
Ya tango ya samba
Ya tango ya samba

Kadrosunu dünya çapında bir oyuncuyla takviye etmeyi hedefleyen G.Saray, iki büyük yıldızla sıcak temasta. Sarı-kırmızılı yöneticiler uzun bir süredir peşinde oldukları Schalke 04'ün Brezilyalı yıldızı Lincoln ile anlaşma sağladı. Lincoln'ün G.Saraylı yöneticilerin teklifine olumlu yanıt verdiği, Türkiye'ye gelmek için davet beklediği belirtildi. Sarı-kırmızılıların Lincoln'ün transferine karşılık bonservis bedeli olarak Schalke'ye Necati Ateş ve bir miktar para vereceği ileri sürüldü. Ancak, Riquelme'den yeşil ışık alan sarı-kırmızılılar, bu transferi şimdilik askıya aldılar.


ÖNCE RİQUELME

İspanya Ligi'nde sıradan bir takım olan Villarreal'i Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale taşıyan Arjantinli yıldız Riquelme ile yaptıkları girişimlerden olumlu sonuçlar alan Galatasaraylı yöneticiler, önceliği bu transfere verdiler. Sarı-kırmızılılar, Villarreal'de yaşadığı sorunlar nedeniyle ülkesi Arjantin'in Boca Juniors takımına kiralık olarak gönderilen Arjantinli yıldızla pazarlıklarını sürdürüyor. Galatasaray yönetimi Riquelme, olmazsa Brezilyalı Lincoln'ü Türkiye'ye getirip, sarı-kırmızılı formayı giydirecekler. İki futbolcudan birinin yarın açıklanması bekleniyor.

17 yıl önce