Olayla ilgili bölgedeki kameralar inceleniyor. Polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
13:28, 20/08/2015, PerşembeG: Güncelleme: 14:08, 20/08/2015, Perşembe
Murat Sancak'a silahlı saldırı
Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'a karşı suikast girişimi yapıldı. 3 kişinin silahlı saldırısına maruz kalan Sancak saldırıdan yara almadan kurtuldu. Araca 21 kurşun isabet etti.
Star Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak, evinden gazeteye gelirken silahlı saldırıya uğradı.
Arkadan gelen suikastçılar araca çarptıktan sonra çapraz ateş açtı.
Yüzü maskeli 2 saldırganın ateşi sonucu Sancak'ın aracına 21 kurşun isabet etti.
Sancak'ın şoförü ve koruması saldırganlara hemen karşılık verdi. Sancak yara almadan kurtuldu.
Star Medya grubuna bağlı STAR Gazetesi ve 24 Televizyonu'nun bulunduğu binanın bahçesine 24 Temmuz'da öğle saatlerinde bir bomba bırakılmıştı.
Murat Sancak'a silahlı saldırı STAR Medya çalışanlarını hedef alan ve zaman ayarlı olan bomba son anda güvenlik birimlerince etkisiz hale getirilmişti.
Seçi öncesinde ise HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş aralarında Star'ın da olduğu 5 gazeteyi hedef göstermişti.




