|

1.5 aylık bebeği kucağında iken kurşunlandı

Avcılar, akıl almaz bir saldırıya sahne oldu. Kucağında 1.5 aylık kızı varken sokak ortasında başından kurşunlanan Kamil İşler kurtarılamadı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/05/2015 Çarşamba
Güncelleme: 21:34 - 26/05/2015 Salı
Yeni Şafak

İstanbul-Avcılar'da bir kişi, kucağında bebeği varken kurşunlanarak öldürüldü. Beşiktaş U14 takımının yıldız oyuncularından İlkay İşler'in babası Kamil İşler, önceki gün ikinci evliliğinden olan 1,5 aylık kızı Nehir'i ablasından aldıktan sonra Denizköşkler Mahallesi'ndeki evinin önüne geldi. İşler, kucağına aldığı bebeğiyle evine yöneldiği an bir el silah sesi duyuldu. İşler başına isabet eden kurşunla yere yığıldı. Olay anında Galatasaray'ın şampiyonluk sevincini kutlayan kalabalık grup, İşler'in yardımına koştu. Ambulansla Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan İşler, yolda hayatını kaybetti.



OĞLUNUN HABERİ YOK


Kamil İşler'in ikinci eşi Derya İşler, “Yolda yürüyorduk. Her şey bir anda oldu. Bayıldı sandım. Bir magandanın kurşunu eşimi öldürdü” dedi. Olayı soruşturan polis, Kamil İşler'in, aralarında husumet bulunan bir kişi tarafından kurşunlandığını belirledi. Beşiktaş U14 takımıyla birlikte Fransa'da bulunan Kamil İşler'in milli futbolcu oğlu İlkay İşler'e olay haber verilmedi.




#Kamil İşler
#Derya İşler
#cinayet
9 yıl önce