Menü

Geri

EDİSYON   :

TRTRENENARARFRFRRURUURUR
26

Bildirimler

Balıkesir'de orman yangınında kahreden ihmal: Nedeni belli oldu 2 kişi tutuklandı

12:19, 31/07/2026, CumaG: Güncelleme: 12:33, 31/07/2026, Cuma
Yeni Şafak
Gömeç yangınına ilişkin 2 tutuklama

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde meydana gelen orman yangınının çıkış nedeni belli oldu. Valilikten yapılan resmi açıklamaya göre, evlerinin bahçesinde kaynak yaptıkları sırada sıçrayan kıvılcımlarla yangına sebep oldukları tespit edilen iki şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gömeç'te yeşil vatanı tehdit eden orman yangınının altından büyük bir ihmal zinciri çıktı. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda, bahçelerindeki kaynak işlemiyle alevlere davetiye çıkaran iki kişi tespit edilip Burhaniye Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

GÖMEÇ YANGININDA İKİ KİŞİ TUTUKLANDI

Balıkesir Valiliği, Gömeç'teki yangına ilişkin açıklama yaptı.

Valilik açıklamasında "Yangının çıkış sebebi ile ilgili olarak Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmada, yangının, O.G. ve M.Y. isimli şahısların evinin bahçesinde kaynak yaptığı esnada çıkan kıvılcımdan başladığı tespit edilmiş olup, şahıslar Burhaniye Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır" denildi.



Yorumlar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...