Yalova’da çıkan orman yangını büyümeden söndürüldü
16:50, 24/07/2025, Perşembe
IHA

Ekipler ardından soğutma çalışması gerçekleştirdi.
Yalova’nın Çınarcık ilçesine bağlı Teşvikiye beldesi ormanlık alanda çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.
Çınarcık ilçesi Teşvikiye Erikli Şelalesi mevkiinde henüz nedeni bilinmeyen şekilde orman yangını meydana geldi. Yangına Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Çınarcık, Teşvikiye itfaiyeleri, AFAD, Jandarma ekipleri ile vatandaşlar müdahale etti. Toplam 9 araç, 48 personel ve 15 gönüllü vatandaşla kısa sürede kontrol altına alınan yangın büyümeden söndürüldü. Ekipler ardından soğutma çalışması gerçekleştirdi.

Gündem
Aynı gün işe başlayan orman işçileri birlikte gittikleri yangın bölgesinde şehit oldular

Gündem
Freni boşalan çöp kamyonu direği devirip, 2 otomobili ezdi: Çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Gündem
Safranbolu'daki yangın 7 evi 2 ahırı küle çevirdi: Tahribat dron ile havadan görüntülendi
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.