|

Mina Başaran'ın sosyal medya hesapları ailesi tarafından kapatıldı

Başaran Holdinge ait Challenger 604 tipi özel jet, BAE’den İstanbul’a gelirken İran’da düştü. İşadamı Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran, 7 kız arkadaşı ve üç mürettebat hayatını kaybetti. Evlilik hazırlığı yapan Başaran’ın düğün öncesi Dubai’ye arkadaşlarıyla eğlenmeye gittiği ve dönüş yolunda olduğu öğrenildi. Başaran'ın sosyal medya hesapları ailesi tarafından koruma altına alındı.

Yeni Şafak
11:43 - 12/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:07 - 12/03/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Mina Başaran, arkadaşlarıyla gittikleri eğlence dönüşü hayatını kaybetti.
Mina Başaran, arkadaşlarıyla gittikleri eğlence dönüşü hayatını kaybetti.

Başaran Holding’e ait özel jet, Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a gelirken İran’da düştü.

Uçakta bulunan yolcular Mina Başaran, Burcu Urfalı, Zeynep Coşkun, Sinem Akay, Liana Hananel, Jasmin Buruh Siloni, Ayşe And ve Aslı İzmirli ile kaptan pilot Melike Kuvvet, ikinci pilot Beril Gebeş ve Kabin Memuru Eda Uslu hostes hayatını kaybetti. Mina Başaran'ın 14 Nisan'da Murat Gezer'le evleneceği, düğün öncesi arkadaşları ile Duabi'de tatil yaptığı öğrenildi.

Korkunç kazanın ardından Mine Başaran'ın fotoğraflarının kullanılmaması için sosyal medya hesapları ailesi tarafından kapatıldı.

Mina Başaran kimdir?

Başaran Holding'in veliahtı olan 28 yaşındaki Mina Başaran 2013 yılından beri şirkette aktif rol alıyordu. Mina Başaran pek çok dergiye seyahat yazıları da yazıyordu.Özel jette Hüseyin Başaran'ın tatil için Dubai'de olan kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşının olduğu öğrenildi.

Başaran, Koç Üniversitesi'nde işletme bölümünü okuduktan sonra European Business School'da lüks marka yönetimi üzerine master eğitimi almıştı.Mina Başaran ile Metprint Baskı Sistemleri'nin sahibi Murat Gezer ile 14 Nisan'da evlenecekti.

#Mina Başaran
#Başaran HOlding
6 yıl önce