|

Uykusuzluğa bu uygulamalarla veda edin

Uyku sorunu yaşayanlar için geliştirilen, zihin dinlendirici ve daha iyi uyumanıza yardımcı olacak en iyi 4 mobil uygulamayı araştırdık ve bir araya getirdik. Akıllı telefon ve tabletinize yükleyeceğiniz bu mobil uygulamalar sayesinde uyku sorununuzu belki de ortadan kaldırabilirsiniz. Binlerce kullanıcı tarafından tam not alan, uyumaya yardımcı ve zihin dinlendirici en iyi 4 mobil uygulamayı ücretsiz indirebilir ve anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Hüseyin Cihad Önal
10:02 - 16/11/2018 Cuma
Güncelleme: 18:31 - 16/11/2018 Cuma
Yeni Şafak
Doğa sesleri eşliğinde rahat ve sakin bir uyku uyuyun.
Doğa sesleri eşliğinde rahat ve sakin bir uyku uyuyun.

Şu an bu haberi okuyorsanız eğer muhtemelen uyku sorunu olan onlarca insansan biri olduğunu düşünüyoruz. Sabaha kadar deliksiz bir uyku çekmek için onlarca yöntem denemiş olabilirsiniz. Belki de artık sayacak koyununuz bile kalmamış olabilir.

Peki, erkenden uykuya dalmanıza yardımcı olabilecek, zihin rahatlatıcı uygulama tavsiyemiz var desek, ne dersiniz? Android ve iOS kullanıcıları için geliştirilen, uyumanıza yardımcı ücretsiz en iyi 4 mobil uygulamayı sizler için araştırdık.

Uyumanıza yardımcı en iyi 4 mobil uygulama

Kuş, deniz, akarsu, rüzgar, ağaç gibi sesler eşliğinde uyumayı kim istemez ki? Sizi şehrin gürültüsü ve stresinden koparıp doğayla iç içeymiş gibi hissettirecek bu mobil uygulamalar sayesinde rahat bir uyku uyuyacaksınız. İşte uyumanıza yardımcı en iyi 4 mobil uygulama:

Relax Melodies: Sleep Sounds

Dünya çapında 35 milyondan fazla kullanıcısı olan
Relax Melodies: Sleep Sounds
uygulaması listemizin ilk sırasında yer alıyor. Stresli ya da uykusuz anlarınızda, zihninizi rahatlatmaya ve kolayca uykuya dalmanıza yardımcı olabilecek kuş, yağmur, rüzgar gibi onlarca farklı doğa sesi içeriyor.

Kullanımı kolay bu uygulama, Google Play ve App Store'da binlerce kişi tarafından tam not almayı başarmış.

Sleepo: Rahatlatıcı ses, Uyku

Uykusuzluk ve stres sorunu yaşayanların en çok indirdiği bir diğer mobil uygulamaysa
Sleepo
. Şimdilik Android kullanıcılarının yükleyebildiği uygulama Türkçe dil desteğine de sahip.
Uygulama, içerisinde barındırdığı deniz, rüzgar, kuş gibi sesler sayesinde uykuya kolay bir şekilde dalmanızı vaat ediyor. Kullanıcılar tarafından da 5 üzerinden 4.8 puan alan
Sleepo,
sadece 26 MB boyuta sahip.

Rain Rain Sleep Sounds

100’ün üzerinde yüksek kalitede fırtına, 3 boyutlu yağmur, ateş çatırdaması, akarsu sesi, çöl rüzgarı gibi farklı sesler içeriyor. Özellikle iOS kullanıcıları tarafından 5 üzerinden 4.8 puan alan uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


Calm - Meditate, Sleep, Relax

Listemizin son sırasında Google Play’de 2018 yılının en iyi uygulamalarından seçi, App Store’da ise 2017 yılının en iyi uygulaması seçilen
Calm - Sleep, Relax
yer alıyor. Rahat bir uyku uyumak isteyenlerin en çok tercihi ettiği bu uygulama, uyku dışında stres ve kaygı durumlarında da sakinlik sağlamayı da vaat ediyor.

Yine bu uygulama diğerlerinde olduğu gibi onlarca farklı doğa sesi içeriyor. Ayrıca rahatlamanız için nefes egzersizleri bolca mevcut.

#uykusuzluk
#mobil uygulama
5 yıl önce