Türkiye Turing ve Otomobil Kurumunun Genel Kurulu, Yönetim Kurulu Başkanını ve üyelerini seçmek, 2013 yılı faaliyet raporunu sunmak ve yeni dönemin bütçelerini konuşmak için Lütfi Kırdar Kongre Merkezi''nde toplandı. Yapılan oylamada Bülent Katkak yeniden Kurum Başkanı seçildi. Ayrıca Yönetim Kurulu asil-yedek üyeleri ve Onur Kurulu asil-yedek üyeleri seçimi yapıldı.
Türkiye Turing ve Otomobil Kurumunu hedefledikleri faaliyetler ile ayağa kaldırmayı amaçladıklarını söyleyen Başkan Katkak, Otomobil kurumu olmasına rağmen 20 senedir Otomobil faaliyetlerinden uzak kalan Turing''i Otomobil sektöründe yapacakları faaliyetler ile canlandırmayı planladıklarını dile getirdi.
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Yol Güvenliği ve Sürücü Çalıştayı''na katıldıklarını belirten Katkak, yeni dönemin en önemli faaliyetinin otomobil üzerine olacağını ifade etti. Katkak otomobil üzerine yapacakları faaliyetleri şöyle açıkladı: ''Bundan sonra Turing otomobil, yol güvenliği, şoförlerin eğitilmesi, vatandaşın bilinçlendirilmesi adına faaliyet gösterecek.''
Bu yorumu Spam olarak bildirdiniz. Talebiniz değerlendiriliyor.