Baharın müjdecisi leylekler Tavşanlı'da görüldü
12:46, 27/03/2025, Perşembe
IHA

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, baharın müjdecisi olarak bilinen leylekler göç ederken görüntülendi.
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, baharın müjdecisi olarak bilinen leylekler göç ederken görüntülendi.
Yüzyıllardır baharın gelişinin sembolü olarak kabul edilen leyleklerin gökyüzündeki ahenkli uçuşu, ilçe sakinleri tarafından sevinçle karşılandı. Leylekleri gören Tavşanlılı vatandaşlardan İsmail Kırtaş, duygularını, "Leylekler yüzyıllardır baharın geldiğini sembolleştiren bir simgedir. Az önce göç halinde olan leylekleri gördük. Anlaşılıyor ki kışı atlattık ve bahar geldi. Bu insanlığa hayırlı olsun. İnşallah hayattaki her şeyimiz de bu leyleklerin gelişi kadar güzel olur." şeklinde dile getirdi.

Leyleklerin gelişi, Tavşanlı'da baharın coşkusunu artırırken, vatandaşlar yeni umutlarla dolu günlerin başlangıcını müjdeleyen bu güzel manzarayı ilgiyle izledi. Leyleklerin sıcak iklimlere doğru gerçekleştirdikleri bu uzun yolculuk, doğanın döngüsünün ve mevsimlerin değişiminin en belirgin işaretlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Gündem
Sinop'ta sel felaketinin ardından yapılan taşkın kontrol duvarları su görmeden dökülmeye başladı

Gündem
Yer Kütahya: Yolcu otobüsünde piton bulundu

Gündem
İşletme belgesi olmadığı için kapatılan oteldeki yangınla ilgili müfettiş görevlendirildi
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.