|

Bartın'da yarın okullar kar tatil mi? 9 Ocak Pazartesi Bartın Valiliği

Bartın'da yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. Bartın'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. 9 Ocak Pazartesi Bartın'da okullar tatil mi? sorusuna Bartın Valiliğinden yapılan açıklama öğrencileri sevindir. İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
17:18 - 8/01/2017 Pazar
Güncelleme: 17:23 - 8/01/2017 Pazar
Diğer

Bartın'da yarın okullar kar tatil mi? Bartın'da etkili olan kar yağışı sonrasında Vali Nusret Dirim'den kar tatili açıklaması geldi.


Bartın Valisi Nusret Dirim, yoğun kar yağışı nedeniyle Kurucaşile ilçesi merkez ve köylerinde okulların

9 Ocak Pazartesi günü 1
gün tatil edildiğini

açıkladı. Bartın il geneli için ise ilerleyen saatlerde tatil konusunda değerlendirme yapılacağını belirten Vali Dirim, bir değişiklik olursa bilgilendirme yapılacağını açıkladı.



Bartın'da kar yağışı nedeniyle 91 köy yolu ulaşıma kapandı. Bartın İl Özel İdaresi Karla Mücadele Koordinasyon Merkezinden yapılan açıklamada, Bartın merkeze bağlı 33, Amasra'da 15, Kurucaşile'de 10, Ulus'ta 33 olmak üzere toplam 91 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu açıklandı. Yapılan açıklamada, Özkarkom ekiplerinin 59 personel ve 27 adet kar temizleme aracı ile yol açma çalışmalarının 24 saat esasına dayalı yol devam ettiği belirtildi.



Bartın'da Sarıkamış Şehitleri anıldı


Bartın'da Sarıkamış Şehitleri 102. yılında Bartın'da düzenlenen anma yürüyüşü etkinliği ile anıldı. Bartın Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan etkinliğe anma etkinliğine Bartın Valisi Nusret Dirim, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, İl Jandarma Komutanı Osman Aslan, İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, İl Spor Müdürü Ali Özdemir ve vatandaşlar katıldı. Katılımcılar Türbe mevkiinde bulunan Bartın Şehitliğine yürüdü. Şehitlikte okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan duadan sonra etkinlik sona erdi.



#Bartın'da yarın okullar kar tatil mi?
#Okullar tatil mi?
#Bartın
#Bartın Valiliği
7 yıl önce