Erzurumspor - Galatasaray maçına saatler kala açıklandı! Büyük tartışma başlattı
14:27, 21/08/2026, CumaG: Güncelleme: 15:21, 21/08/2026, Cuma
Yeni Şafak

MHK'nın VAR kararı maç öncesi tartışmalara neden oldu.
Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında oynanacak Erzurumspor - Galatasaray karşılaşmasının Video Yardımcı Hakem (VAR) koltuğunda oturacak isim belli oldu. Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan bu atama, sarı-kırmızılı camiada ve taraftarlar arasında geniş yankı uyandırarak tartışmaları beraberinde getirdi.
Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak ve saat 21.30’da başlayacak kritik mücadelede saha içindeki düdüğü Çağdaş Altay çalarken, kritik VAR masasının emanet edildiği isim Bülent Birincioğlu oldu. Birincioğlu'na AVAR pozisyonunda Suat Göz eşlik edecek.
Yabancı VAR atanmaması tartışma getirdi
Sezonun ilk haftasında yaşanan puan kaybının ardından Erzurum deplasmanına çıkacak olan Galatasaray'da, kritik mücadeleye yabancı VAR ataması yapılmaması taraftarların tepkisini çekti.


Spor
Erzurumspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Muhtemel 11'ler ve son bilgiler

Spor
Batrakov'un sözleşme şartları belli oldu! Serbest kalma bedeli dudak uçuklattı