|

Jonas reddetti Gomis'i istediler

Galatasaray yönetiminden zam isteyen ancak bu talebi geri çevrilen Bafetimbi Gomis, yeni sezona sorunlu bir başlangıç yaptı. İlk maçta Fatih Terim tarafından oynatılmayan oyuncuya Suudi Arabistan kulüpleri ilgi gösteriyor. Son olarak Al Nasr'ın gündemine gelen oyuncuya 10 milyon euroyu bulan bir bonservis bedeli önerilirken yıldız isim tercihini İstanbul'da kalmaktan yana kullandı.

Mustafa Göksel
19:29 - 14/08/2018 Salı
Güncelleme: 19:40 - 14/08/2018 Salı
Yeni Şafak
Bafetimbi Gomis geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 32 gol atma başarısı göstermişti.
Bafetimbi Gomis geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 32 gol atma başarısı göstermişti.

Galatasaray formasıyla geçtiğimiz sezon 32 gol atarak gol kralı olan Bafetimbi Gomis, zam talebi geri çevrildikten sonra yönetimle sorunlar yaşamıştı. Fransız yıldız, bu sebeple ilk hafta oynanan Ankaragücü maçında forma giyememişti. Tüm bunların ışığında Gomis'e Suudi Arabistan kulüpleri teklif götürüyor.

Son olarak Benfica'dan Jonas'ı transfer edemeyen Al Nasr Kulübü, Bafetimbi Gomis'in transferi için devreye girdi. Menajerler tarafından 10 milyon euroyu bulan bir bonservis bedeli önerilen oyuncu ise Şampiyonlar Ligi'nde oynama isteği sebebiyle bu teklifi reddetti.

  • Öte yandan Bafetimbi Gomis, Şampiyonlar Ligi resmi yayın organının kendisini paylaşmasının ardından dikkat çekici bir mesaj verdi. Fransız yıldız bu paylaşımın altına "Biz hazırız, yakında görüşürüz" yazdı.


#Galatasaray
#Bafetimbi Gomis
6 yıl önce