|

Querasma attı Portekiz'e yetmedi

Rusya'da düzenlenen ve Video Hakem Uygulaması kullanılan FIFA Konfederasyon Kupası'nda, Quaresma'nın gol attığı maçta Portekiz, Meksika ile berabere kaldı. Diğer maçta ise Aboubakar'lı Kamerun, Şili'ye 2-0 yenildi.

Yeni Şafak
04:00 - 19/06/2017 Pazartesi
Güncelleme: 02:47 - 19/06/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Querasma attı Portekiz'e yetmedi
Querasma attı Portekiz'e yetmedi

Futbolda 2017 FIFA Konfederasyonlar Kupası'nın ikinci maçında Portekiz ile Meksika 2-2 berabere kaldı. Rusya'nın ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonda, Kazan Arena'da oynanan A Grubu maçında son Avrupa şampiyonu Portekiz ile Meksika karşı karşıya geldi. Portekiz, 34. dakikada Beşiktaşlı Ricardo Quaresma'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Meksika ise 42. dakikada Bayer Leverkusen'in golcü futbolcusu Chicharito'nun topu ağlara göndermesiyle skoru 1-1'e taşıdı ve takımlar soyunma odasına bu skorla gitti. Dengeli geçen ikinci yarıda Portekiz 86. dakikada Cedric'in fileleri havalandırmasıyla 2-1 öne geçse de 90+1'de Hector Moreno'nun attığı golle Meksika dengeyi sağladı ve maç 2-2 sona erdi. Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Quaresma bir gol kaydettiği müsabakanın 82. dakikasında yerini Andre Silva'ya bıraktı.

ABOUBAKAR'LI KAMERUN ÜZÜLDÜ: 2-0

B Grubu'nda ise Şili, Aboubakar'ın 90 dakika oynadığı Kamerun'u 2-0 yendi. Güney Amerika ekibine galibiyeti getiren golleri 81'de Vidal ve 90+1'de Vargas kaydetti. Maçta, iki kez Video Hakem uygulaması kullanıldı. İlk yarının uzatma dakikalarında Şili'nin, Vargas ile attığı gol itirazlar sonrasında Video Hakem uygulamasında ofsayt olduğu tespit edildi. 90+1'de ise Şili'nin Vargas ile attığı gol önce ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayılmazken, Video Hakem uygulamasında nizami olduğuna hükmedildi.

#Portekiz
#Meksika
#Querasma
#Aboubakar
7 yıl önce