Semih Bozkuş
00:57, 18/04/2024, PerşembeG: Güncelleme: 01:14, 18/04/2024, Perşembe

Köşeye sıkışan İsrail'i yine molla rejimi kurtardı: İran'ın füzeleri hep Müslümanları vuruyor

Filistinlilere yönelik soykırım saldırıları nedeniyle dünyanın tepkisini çeken ve köşeye sıkışan terör devleti İsrail'i İran kurtardı. Geçtiğimiz günlerde göstermelik İHA saldırısı düzenleyen İran, terör devletinin ekmeğine yağ sürerek bölgedeki müttefiki ile tiyatro oyunu sergiledi. tvnet'te yayınlanan Siyaseten programında da İran ile İsrail'in söz konusu tiyatrosu ele alındı. İran'ın yıllardır Müslümanları hedef aldığını, İsrail'e dokunmadığını vurgulayan Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, coğrafyada büyük bir oyun oynandığını belirterek, "Siyonizm'in Gazze'de öldürebildiği insan sayısı henüz 50 bin değil. İran'ın İslam ümmeti arasında son 10 yılda öldürdüğü insan sayısı 1,5 milyonu aşkın. Kasım Süleymani bir kere gavur askeri mi öldürmüş? Bir kere Amerikan askeri mi öldürmüş?" dedi.

Terör devleti İsrail, 7 Ekim'den bu yana sürdürdüğü soykırım saldırıları nedeniyle 33 bin 899 Filistinli şehit oldu.

İşgal devletinin saldırıları dünyada büyük tepki çekerken köşeye sıkışan İsrail'in imdadına ise İran'ı yöneten molla rejim yetişti.

İsrail savaş uçakları 1 Nisan'da İran'ın Şam Büyükelçiliği yerleşkesi içerisindeki konsolosluk binasını bombalamış, Devrim Muhafızları Ordusu, Tuğgeneral Muhammed Rıza Zahidi ile Tuğgeneral Muhammed Hadi Hac Rahimi dahil 7 yetkilinin hayatını kaybettiğini duyurmuştu.

İsrail'in bu saldırısına misilleme yapmak isteyen İran ise geçtiğimiz günlerde kamikaze drone saldırısı gerçekleştirmiş ancak işgal ordusuna kayıp verdirememişti.

"Suriye'de Sünnilerin tamamının katili İran'dır"

Köşeye sıkışan İsrail'i ipten kurtaran bu tiyatro, Yeni Şafak yazarları Aydın Ünal, Ersin Çelik ve İsmail Kılıçarslan tarafından tvnet'te yayınlanan Siyaseten programında ele alındı.

Yeni Şafak'ın Instagram hesabından paylaşılan "İran'ın füzeleri sadece Müslümanları vuruyor" postunu işaret ederek konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçarslan, "İran nedir diye sorsalar tam olarak budur." dedi.



Resmi rakamlara göre Suriye'de 350 bin insanın öldüğünü hatırlatan Kılıçarslan, "Bence gerçek ölü sayısı 800 bin civarında. Bu 800 bin insanın içindeki tüm Sünnilerin tamamının katili İran'dır." dedi.

"İran İslam ümmeti arasında 1,5 milyon insanı öldürdü"

İran ile İsrail'in tiyatrosunun duyarlı halklar nezdinden karşılık bulmadığını vurgulayan Kılıçarslan, İran'ın yıllardır Müslümanları hedef aldığını, İsrail'e dokunmadığını belirterek, "Siyonizm'in Gazze'de öldürebildiği insan sayısı henüz 50 bin değil. İran'ın İslam ümmeti arasında son 10 yılda öldürdüğü insan sayısı 1,5 milyonu aşkın. Kasım Süleymani bir kere gavur askeri mi öldürmüş? Bir kere Amerikan askeri mi öldürmüş?" dedi.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026