Menü

Geri

EDİSYON   :

TRTRENENARARFRFRRURUURUR
27

Bildirimler

Meclis Başkanlığı için adaylık başvuruları bugün gece 24.00'te sona eriyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin adayını belirlemek için bugün AK Parti Grubu'nu toplayacak. Sabah saatlerinde ilk olarak Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleriyle bir araya gelecek olan Erdoğan, öğle saatlerinde Yüksek Askeri Şura toplantısına katılacak. Erdoğan, saat 16.00'da da milletvekilleriyle buluşacak. AK Parti Genel Merkezi'ndeki toplantıda adı adaylık için geçen AK Partililerin durumu değerlendirilecek. AK Parti'li milletvekillerinin eğilimine göre AK Parti'nin adayı, akşam saatlerinde adaylık başvurusunu TBMM Başkanlık Divanı'na sunacak.

Erdoğan, milletvekillerinden 3'er isim önermelerini istemişti. Milletvekilleri de Meclis Başkanı olarak görmek istedikleri isimleri bir kağıda yazarak Erdoğan'a vermişti. AK Parti'de adaylık için Köksal Toptan, Cemil Çiçek, Burhan Kuzu, Salih Kapusuz ve Mehmet Ali Şahin'in ismi geçiyor.

ÇUBUKÇU DA KATILDI

Erdoğan, dün akşam saatlerinde sürpriz bir biçimde adaylık için ismi geçen Salih Kapusuz ve Burhan Kuzu ve ardından da mevcut TBMM Başkanı Köksal Toptan ile görüştü. Sürpriz toplantıya ardından Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu da katıldı.


Dönercide döner yedi

Başbakan Erdoğan, AK Parti Ankara Milletvekili Faruk Koca'ya ait Özler Döner Lokantasi'nda yemek yedi. Erdoğan, Selenay Korkmaz adlı küçük bir kızla da bir süre sohbet etti. Erdoğan, Selenay Korkmaz ve kardeşine oyuncak hediye etti.


Yorumlar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...