|

Cani baba cenazede taziyeleri kabul etmiş

Arabanın içinde ağladığı için 4 yaşındaki küçük oğlunu ağzını ve burnunu sıkarak öldürdüğünü 13 gün sonra itiraf eden cani babanın cenazede taziyeleri kabul ettiği de ortaya çıktı.

Yeni Şafak
15:19 - 5/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 15:22 - 5/03/2018 Pazartesi
IHA
Küçük Efe'yi canice öldüren baba cenazede taziyeleri kabul etmiş.
Küçük Efe'yi canice öldüren baba cenazede taziyeleri kabul etmiş.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, 6 Şubat'ta 4 yaşındaki oğlu Kuzey Efe'yi öldürdüğünü iddia eden babanın, cenaze törenine katılarak taziyeleri soğukkanlılıkla kabul ettiği öğrenildi.

Öz oğlunu öldürdüğünü itiraf etmişti

Çocuğunun araç içinde fenalaştığını söyleyerek hastaneye götüren ve ölümünden 14 gün sonra yaşadığı vicdan azabına dayanamayan H.E, 4 yaşındaki oğlu Kuzey E'yi susturmak isterken öldürdüğünü itiraf etti.

Cinayeti 14 gün sonra itiraf eden H.E.nin oğlunun cenazesinde taziyeleri soğukkanlılıkla kabul ettiği ortaya çıktı. Karısının ise olanlardan habersiz oğluna gözyaşları içinde veda ettiği öğrenildi. Katil zanlısı baba çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bir eliyle direksiyon tutup diğer eliyle de dakikalarca çocuğunun ağzını kapatarak nefes almasını engelleyen cani baba ifadesinde, "Yaramazlık yaptığı ve çok konuştuğu için ağzını burnunu kapattım. Pişmanım" demişti.

#Balıkesir
#cinayet
6 yıl önce