
İstanbul Çekmeköy'de bir inşaat alanında göçük meydana geldi. Reşadiye Mahallesi'nde yaşanan olayda, göçük altında kalan işçilerin olduğu bildirildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi, göçükte mahsur kalan iki işçiden biri kurtarılamadı.
Çekmeköy Reşadiye Mahallesi'nde inşaat alanında göçük meydana geldi. Mahsur kalanlar var. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.


Çekmeköy'de inşaat alanında göçük
İstanbul'un Çekmeköy ilçesi Reşadiye Mahallesi'ndeki inşaat alanında henüz bilinmeyen bir nedenle göçük meydana geldi.
Göçük altında kalan iki işçiyi kurtarmak için olay yerine itfaiye, AFAD ve sağlık ekibi sevk edildi.
İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu işçilerden Cafer Tülek yaralı olarak kurtarılıp sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Diğer işçi Yasin Tülek'in ise cansız bedenine ulaşıldı. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.









