Menü

Geri

EDİSYON   :

TRTRENENARARFRFRRURUURUR
27

Bildirimler

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, önümüzdeki günlerde neredeyse hiç oy alamadığı Güneydoğu'ya gidiyor. Kürt sorununa yaklaşımı eleştiri konusu olan Baykal'ın bölge ziyareti öncesinde olası protestoların önüne geçebilmek için DTP yönetiminden ricada bulunduğu öğrenildi. Geçen yıl Şanlıurfa ve Diyarbakır'da, 2007 genel seçimleri öncesinde ise Tunceli'de protesto edilen Baykal, CHP Genel Sekreteri Yardımcısı Mesut Değer aracılığla DTP Genel Başkanı Ahmet Türk'e mesaj gönderdi. Değer'in geçen hafta Muş Milletvekili Sırrı Sakık ile yemek yediği kamuoyuna yansımıştı. Yemekte Değer'in Baykal'ın Güneydoğu'ya ziyaretlerde bulunacağı, protesto edilmemesini rica ettiği öğrenildi.

DTP GÜVENCE VERDİ

DTP'nin protesto edilmeyeceği güvencesi üzerine Baykal'ın, Güneydoğu'yu ziyaret kararı aldığı ileri sürüldü. Baykal Çarşamba günü özel uçakla Adıyaman'da ardından Şanlıurfa ve Mardin'de CHP'nin belediye başkanlığını kazandığı ilçeleri ziyaret edecek. Baykal'ın programında Öcalan'ın doğum yeri olan Halfeti ilçesi de var.


Yorumlar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...