|

İşadamına infaz

İstanbul’da genç işadamı Yahya Tellioğlu, Porsche marka lüks aracıyla E-5 Karayolu’nda seyir halindeyken kurşun yağmuruna tutuldu. Tellioğlu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/08/2015 Perşembe
Güncelleme: 01:23 - 6/08/2015 Perşembe
Yeni Şafak

İstanbul-Bakırköy'de seyir halindeki lüks otomobile düzenlenen silahlı saldırıda genç işadamı Yahya Tellioğlu hayatını kaybetti, arkadaşı ise yaralandı. Olay, önceki akşam saat 00.30 sıralarında E-5 Karayolu'nun yan yol İncirli mevkiinde yaşandı. Oto kiralama firması sahibi Yahya Tellioğlu'nun kullandığı 34 MTN 23 plakalı Porsche marka lüks otomobile, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce başka bir araçtan ateş açıldı. Kurşun yağmuruna tutulan Tellioğlu ile ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi yaralanırken, saldırganlar plakası alınamayan araçla kaçmayı başardı. Olayı gören diğer sürücülerin ihbarının ardından kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Yahya Tellioğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tellioğlu'nun yanındaki arkadaşı ise özel bir hastanede tedavi altına alındı.





14 KURŞUN İSABET ETMİŞ


Olay yeri inceleme ekipleri, yaptığı incelemede lüks araca 14 kurşun isabet ettiğini belirledi. Bölgedeki MOBESE ve güvenlik kamerası görüntülerini toplayan polis, saldırganların yakalanabilmesi için operasyon başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


#Yahya Tellioğlu
#işadamı Yahya Tellioğlu
#İstanbul-Bakırköy
9 yıl önce