Menü

Geri

EDİSYON   :

TRTRENENARARFRFRRURUURUR
27

Bildirimler

Kundaklama sonucu yangına sebebiyet verdiği ileri sürülen Y.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Nazilli'nin kırsal Beğerli Mahallesi'ndeki makilik alanda dün öğle saatlerinde yangın çıktı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 2 uçak ve 5 helikopterle havadan, 6 arazöz, 7 su ikmal aracı, 2 dozer ve çok sayda personel ile de karadan müdahale edildi. İtfaiye ekipleri de söndürme çalışmalarına destek verdi. Alevler havadan ve karadan müdahale ile 3 saatte kontrol altına alınırken, 10 dönüm alan yangında zarar gördü.

Yangınla ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri, bölgede motosikletiyle dolaşan Y.K.'yi durdurup, tedirgin davranışları üzerine şüpheli olarak gözaltına aldı. Kundaklama sonucu yangına sebebiyet verdiği ileri sürülen Y.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.



Yorumlar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...