|

Red Kit ve Daltonlar ünlü seslerle geliyor

Red Kit serisinin yeni sinema filmi 'Batıya Hücum', 25 Ocak'ta ülkemizde gösterime girecek. Red Kit'i Boğaçhan Sözmen, Rin Tin Tin'i Yekta Kopan, Daltonlar'dan Jo'yu Avrupa Yakası dizisinde 'Gaffur' tiplemesiyle ünlenen Peker Açıkalın yorumladı.

Ömer Çakkal
00:00 - 5/01/2008 Cumartesi
Güncelleme: 23:23 - 4/01/2008 Cuma
Yeni Şafak
Red Kit ve Daltonlar ünlü seslerle geliyor
Red Kit ve Daltonlar ünlü seslerle geliyor

Çizgi roman ve çizgi film dünyasının fenomeni Red Kit serisinin yeni sinema filmi Batıya Hücum 25 Ocak'ta ülkemizde gösterime girecek. Filmin Türkçe dublajında ise televizyon yıldızlarının imzası bulunuyor. Filmin seslendirmesinde Peker Açıkalın, Levent Üzümcü, Volkan Severcan, Yekta Kopan, Boğaçhan Sözmen, Hakan Vanlı, Sefa Zengin ve Murat Şenol'un imsazı var. Filmin Türkçe versiyonunda Red Kit'i Boğaçhan Sözmen, Jo Dalton'u Peker Açıkalın, Avarel Dalton'u Volkan Severcan, Rin Tin Tin'i Yekta Kopan, Düldül'ü ise Levent Üzümcü seslendiriyor.

IMAJ Stüdyoları'nda seslendirilen filmin ünlü şarkısının Türkçe versiyonunu ise Işın Karaca yorumladı. 1855 New York'unda geçen filmde, dört azılı suçlu olan Dalton Kardeşler'in bir kez daha Red Kit'in elinden kaçma çabaları konu ediliyor.

SUÇLULARIN KORKULU RÜYASI

Filmde, her zamanki gibi gölgesinden bile hızlı silah çeken yalnız kovboy Red Kit, sadık beyaz atı Düldül ve sevimli köpeği Rin Tin Tin ile beraber suçluların amansız düşmanı. Dalton Kardeşler'in korkulu rüyası olan Red Kit, yeni macerasında da kötülerin peşini bırakmıyor. Yönetmenliğini daha önce de Red Kit'in televizyon serisini çeken Olivier Jean Marie'nin üstlendi.


16 yıl önce