|

Alex Telles için servet!

Galatasaray'da Alex Telles konusunda her gün yeni bir gelişme yaşanıyor... Şimdi de PSG Kulübü yetkililerinin, 8 milyon Euro'luk bir teklifle Sarı-Kırmızılılar'ın kapısını çaldığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
11:22 - 19/07/2015 Pazar
Güncelleme: 09:47 - 19/07/2015 Pazar
Diğer

Sarı-Kırmızılılar'ın eski teknik direktörü olan ve şu anda Inter'i çalıştıran Roberto Mancini'nin ardından şimdi de Fransız devi Paris Saint-Germain (PSG) Brezilyalı oyuncuyu istiyor



Kadrosunda Galatasaray ile adı sıkça anılan Zlatan İbrahimovic'i bulunduran Fransız ekip, G.Saray'ın ısrarları sonucunda bu rakamı 10 milyon Euro'ya kadar çıkardı.



HaberTürk'e göre İki kulüp yetkilileri el sıkışırken; 2014- 15 sezonunun devre arasında 6 milyon 150 bin Euro'ya Gremio'dan transfer edilen Telles'in 10 milyon Euro'ya PSG'ye satılmasının an meselesi olduğu öğrenildi.



Alex Telles'i PSG'ye gönderme hazırlığında olan Sarı-Kırmızılılar, böylece aynı mevkiye transfer edilen Lionel Carole'yi bu bölgede oynatabilecek.



Öte yandan Telles'in İtalyan pasaportu çıkartarak Avrupa Birliği vatandaşlığına geçtiği, bu nedenle kendisini isteyen İnter ve PSG kulüplerinden birine yabancı kontenjanına takılmadan rahatlıkla transfer olabileceği belirtildi.

#Alex Telles
#PSG
#Galatasaray
9 yıl önce