|

Ayman Trabzon'da

Bordo-mavililerin G.Birliği ile bir süredir Ayman konusunda yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlandı. Mısırlı futbolcu, bugün Trabzon'a gelerek 2.5 yıllık sözleşmeye imza atacak. Kulüpten yapılan açıklamada Risp konusunda henüz anlaşma olmadığı bildirildi

Kamil Anahar
00:00 - 17/01/2007 Çarşamba
Güncelleme: 01:10 - 17/01/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
Ayman Trabzon'da
Ayman Trabzon'da

Trabzonspor'un bir süredir transferi için girişimlerde bulunduğu Gençlerbirliği'nden Ayman Abdelaziz ile anlaşmaya vardığı bildirildi. Kulübün resmi internet sitesinden duyurulan haberde, bordo-mavili takımın Mısırlı oyuncu konusunda yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ifade edildi. Ayman Abdelaziz'in bugün sabah saatlerinde Trabzon'a geleceği ve bordo-mavili kulüple 2.5 yıllık sözleşme imladıktan sonra çalışmalara başlayacağı kaydedildi. Resmi sitede gündemdeki diğer oyuncu Frederik Risp'le ilgili olarak da henüz anlaşmaya varılmadığı duyuruldu.


ORTA SAHANIN BEYNİ

Daha önce Zamalek, Kocaelispor, Malatyaspor ve son olarak da G.Birliği formasını giyen Mısırlı futbolcu, orta sahadaki başarılı performansıyla göz dolduruyor. Teknik direktör Mesut Bakkal'ın vazgeçilmez oyuncularından biri olan Ayman, bu sezon da takımının başarısında önemli rol oynadı. Mısırlı futbolcu ilk yarıda takımının yaptığı 16 maçın 14'ünde 90 dakika sahada kaldı. Ayman, sadece kırmızı kart gördüğü V. Manisa ve kupadaki Buca maçında 90 dakika görev yapmadı. Ligde hiç golü bulunmayan Ayman, isabetli ve forvetleri pozisyona sokan paslarıyla dikkat çekiyor.


17 yıl önce