|

Beşiktaş'ta 'Manoel' çıkmazı

Devre arasında kadrosunu üç futbolcuyla güçlendirmesi beklenen Beşiktaş'ta stoper transferi için ilk adayın Cruzeiro forması giyen Manoel olduğu biliniyordu. Brezilya basını siyah beyazlıların teklif yaptığı futbolcunun transferindeki son durumu detaylarıyla birlikte açıkladı.

Yeni Şafak
09:41 - 20/12/2016 الثلاثاء
Güncelleme: 10:05 - 20/12/2016 الثلاثاء
Yeni Şafak
Cruzeiro'nun Brezilyalı stoperi Manoel Messias​'ın kulübüyle sözleşmesi 2018 yılında sona eriyor.
Cruzeiro'nun Brezilyalı stoperi Manoel Messias​'ın kulübüyle sözleşmesi 2018 yılında sona eriyor.

Beşiktaş'ın stoper transferi için kadroya katmayı düşündüğü isimlerin başında gelen Manoel Messias ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.



Brezilya basınından Globo Esporte'nin özel haberine göre Beşiktaş'ın 4 milyon euroluk teklif yaptığı Brezilyalı stoper Manoel'in transferi çıkmazda... Bunun sebebi ise oyuncunun bonservis haklarının üçe bölünmüş olması.



Habere göre oyuncunun bonservis haklarının yüzde 50'sinin Cruzeiro, yüzde 40'nın Atletico PR ve yüzde 10'unun da ailesinde olduğu ifade edildi. Bu sebeple Beşiktaş'ın karşısında 3 muhatap olduğunun altı çizilirken siyah beyazlıların ciddi bir rakamı gözden çıkartması gerektiği aktarıldı.



Manoel Messias'ın bonservisinde yaşanan pürüz sebebiyle transferin şimdilik çıkmaza girdiği belirtilirken siyah beyazlıların alternatif isimlere yöneleceği öğrenildi.


#Beşiktaş
#Manoel Messias
#Cruzeiro
٪d سنوات قبل