|

Bursaspor''da Dias sesleri

Alfred N''Diaye''nin boşluğu Portolu yıldızla doldurulacak. Geçen sezon Gremio''da kiralık oynayan 23 yaşındaki futbolcunun Porto Kulübü''yle 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor

.
00:00 - 10/01/2013 Perşembe
Güncelleme: 00:25 - 10/01/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Bursaspor''da Dias sesleri
Bursaspor''da Dias sesleri

Bursaspor''da Alfred N''Diaye''nin Sunderland''e 4.7 milyon Euro bonservisle transferi resmileşirken Bursaspor yönetimi, bu futbolcunun boşluğunu doldurmak için harekete geçti. Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor''a, Porto''nun 23 yaşındaki ön liberosu Josef de Souza Dias önerilirken yeşil-beyazlı yönetim de bu oyuncuyu yakın takibine aldı. Geçtiğimiz sezonu Gremio takımında kiralık olarak geçiren Dias, forma giydiği 33 maçta 2 bin 732 dakika forma giydi ve 2 de gol kaydetti. Dias''ın kulübü Porto ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

N''DİAYE RESMEN AYRILDI

Bursaspor''un İngiltere Premier Lig ekibi Sunderland''a transferi konusunda anlaştığı N''Diaye''nin İngiliz yetkililerin teminat ödemesini gerçekleştirmesiyle ayrılışı resmileşti. Öte yandan Arjantinli yıldız Batalla''nın 2014''te bitecek sözleşmesinin uzatılması için menajeri Suzan Naguf Bursa''ya davet edildi. Başkan İbrahim Yazıcı ile görüşen Naguf''un sözleşme uzatma teklifinin detaylarını konuştuğu, orta saha için de birkaç futbolcuyu önerdiği öğrenildi.

Sivas-Bursa maçı gündüze alındı

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. haftasında saat değişikliğine gidildi. 13 Ocak Pazar günü oynanacak Sivasspor-Bursaspor maçının saati geriye alınarak gündüze çekildi. Olumsuz hava koşulları ve iki kulübün isteği doğrultusunda maç saati 15.30 olarak belirlendi. Bursaspor kafilesi, olumsuz hava şartları nedeniyle karşılaşma için Sivas''a 2 gün önceden gidecek.


11 yıl önce