|

'Düşmekten Korkmayanlar' için: G-SHOCK Free Fall!

Kartalkaya’da Snowboard Yarış Okulu tarafından 2 senedir gerçekleştirilen FreeFall Big Air Bag, bu yıl G-SHOCK’un ana sponsorluğunda 17-18 Mart tarihlerinde Dorukkaya’da gerçekleşti.

Yeni Şafak
15:21 - 20/03/2018 Salı
Güncelleme: 15:30 - 20/03/2018 Salı
Yeni Şafak
​Kartalkaya Snowboard Yarış Okulu
​Kartalkaya Snowboard Yarış Okulu

Kartalkaya’da Snowboard Yarış Okulu tarafından 2 senedir gerçekleştirilen FreeFall Big Air Bag, bu yıl G-SHOCK’un ana sponsorluğunda 17-18 Mart tarihlerinde Dorukkaya’da gerçekleşti.

Erkekler kategorisinde bu yılın da şampiyonu Kerem Gürdal oldu. Geçen senenin şampiyonu Gürdal'ın bu yıl da şampiyon olduğu yarışmada seyirciler, birbirinden etkileyici hareketler izleyip Pazar günü gerçekleşen workshoplar süresince bu eşsiz korganizasyonu deneyimleme fırsatı yakaladılar.


Snowboard Yarış Okulu’nun kurucusu Tuğhan Kırbaç tarafından son iki senedir Kartalkaya’da organize edilen etkinliğe kış sporlarına gönül vermiş birçok isim katıldı. Toplamda 82 kişinin kayıt olduğu Kemal Pekser'in sunumuyla gerçekleşen yarışmada, Memet Güney, Tuğhan Kırbaç, Ogan Tüzel, Savaş Kop, Mustafa Deniz Çağlar ve Cenk Kulioğlu gibi ekstrem sporların ülkemizdeki değerli isimleri juri olarak yer aldı.

  • Katılımın ücretsiz olduğu G-Shock Free Fall’da bu yıl yarışmacılara, toplamda 10.000 TL nakit para ödülü ve sponsorlardan özel hediyeler verildi. Yarışmanın en genç katılımcısı 13 yaşındaki Aybars OKAY ise genç yaşına rağmen göstermiş olduğu performans ve cesaret nedeniyle GSHOCK özel ödülünü almaya hak kazandı.

2018’in kış sezonunun son günlerinde snowboard tutkunları için benzersiz bir deneyim yaşatan G-SHOCK FreeFall etkinliğinin ilk günü yarışlar ve akşamında after parti ile, ikinci gün ise workshop etkinlikleri ve ödül töreni ile son buldu. Kadın ve erkek kategorilerinin birincileri, ödüllerini Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih METİN’in elinden aldılar.


Hem tüm sezon boyunca Snowboard Yarış Okulu’nun, hem de bu yılki Free Fall etkinliğin ana sponsoru olan G-SHOCK’un yanısıra, Sports TV ve Power FM etkinliğe iletişim desteği verirken, Kaya Palazzo, SPX, GoPro, Orjinal Tur, Drop Lounge ve etkinliğin bu yılki organizatörü Sportstouch, katılımcıların keyifli bir hafta sonu geçirmeleri için önemli destekler sağladılar.

ERKEKLER KATEGORİSİ

1. Kerem GÜRDAL

2. İhsan ÇALIŞKAN

3. Süleyman ATLI

GSHOCK ÖZEL ÖDÜLÜ

Aybars OKAY

KADINLAR KATEGORİSİ

1. Elif BİLSEL

2. Nisa BAŞ

3. Buse PLAN

KAYAK KATEGORİSİ ÖZEL ÖDÜLÜ

Murat ATASOY

#​Kartalkaya
#Snowboard Yarış Okulu
#FreeFall Big Air Bag
#G-SHOCK
6 yıl önce
default-profile-img