|

Mustafa Yumlu paylaşılamıyor

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan savunma oyuncusunu Akhisar Belediye, Eskişehirspor, Bursaspor ve Kasımpaşaspor kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/01/2015 Pazar
Güncelleme: 22:01 - 17/01/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Trabzonspor’da ligin ilk yarısında oynanan Gaziantepspor maçının ardından yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu'ya Süper Lig takımlarından transfer teklifleri yağıyor. Yönetimin 1 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği savunma oyuncusu için takas formülüne sıcak bakılırken Eskişehirspor ve Akhisar Belediyespor talip olan takımların başında geliyor. Bu konuda ki bir başka gelişme ise Trabzonspor’un Eskişehirspor’dan talip olduğu Aytaç Kara transferinde Mustafa’yı takasta kullanmayı planladığı öğrenildi. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın ısrarla alınmasını istediği başarılı futbolcu için Rizespor yönetiminin girişimler de bulunduğu Mustafa ise “Ç.Rizespor’a gidersem kiralık olarak giderim” dediği belirtildi. Süper Lig de birçok takımın savunmaya takviye arayışlarını hızlandırdığı transfer döneminde Mustafa Yumlu’ya  talip olan bir diğer takım ise Bursaspor. Trabzonspor’da görev yaptığı dönemde takımda şans  veren teknik direktör Şenol Güneş’in eski oyuncusunu telefonla arayarak Bursaspor’a gelmesi konusunda ikna etmeye çalıştığı belirtildi. Trabzonspor’da kadro dışı kalan ve affedilmeyerek satış listesine konulan Mustafa Yumlu’nun da gönlünün Bursaspor ve Kasımpaşaspor’dan yana olduğu öğrenildi.


Trabzon Zengin'i bekliyor

Eskişehirspor'la anlaşmaya varan Trabzonspor, Erkan Zengin’i bekliyor. İki kulübün her konuda anlaştığı ve 2 milyon 600 bin Euro bonservis bedeli üzerinden el sıkıştığı Türk asıllı İsveçli oyuncunun bu akşam İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Kamuoyunda belirtildiği gibi Erkan Zengin’in “Trabzonspor’u istemiyor” gibi bir algının oluşturulmaya çalışıldığını belirten Genel Sekreter Köksal Güney, İsveçli oyuncu ile başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun görüştüğünü, böyle bir şeyin de söz konusu olmadığını söyledi. Bu akşam İstanbul’a gelmesi beklenen Erkan Zengin’in yarın başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya gelerek transferinin detaylarını görüşeceği belirtildi.

#trabzonspor
#transfer
#mustafa yumlu
#erkan zengin
9 yıl önce