|

Trabzon'da evimizde gibiyiz

Daha önce bordo-mavili formayı giyen Cyzio ve Szymkowiak ile halen takımda bulunan Glowacki'nin Trabzon'u çok övdüğünü dile getiren Pawel ve Piotr Brozek kardeşler, “Geldiğimizden beri hiç yabancılık çekmedik. Herkes bizimle çok yakından ilgileniyor” dediler.

Kamil Anahar
00:00 - 15/01/2011 Cumartesi
Güncelleme: 00:19 - 15/01/2011 Cumartesi
Yeni Şafak
Trabzon'da evimizde gibiyiz
Trabzon'da evimizde gibiyiz

Trabzonspor'un ara transferde Polonya'nın Wisla Krakow takımından aldığı Brozek kardeşler, Trabzon'a hayran kaldılar. Trabzon'da kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini belirten ikizler, “Daha önce Trabzon'da Cyzio ve Szymkowiak'ın oynadığını biliyorduk. Transferde Glowacki etkili oldu. Bize, Trabzonspor'un bir futbol kenti olduğunu anlattı. Bizde bunun üzerine Trabzonspor'u tercih ettik. İlk kez ülkemizden yurt dışına çıktık”dedi. Halen tesislerde kaldıklarını belirten Brozek kardeşler, “İklim ve yemekler açısından bir sıkıntımız yok. Kısa zamanda buraya adapte olduk. Hedefimiz takımın değişmesi olmak” dediler.

FORMA İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ

Trabzon'da herkesin kendilerine büyük ilgi gösterdiğini belirten Pawel ve Piotr, “Glowacki'nin takımda yer alması bizim için büyük avantaj. Bize takımın yapısını ve Trabzon'un anlatıyor. Trabzon, deniz kenarında güzel bir şehir. Kısa bir süredir Trabzon'dayız. Ama hiç zorluk çekmiyoruz”diye konuştular. Teknik direktör Şenol Güneş'in insancıl bir yapıya sahip olduğunu da belirten Brozek kardeşler, “Transferimizde Şenol hocanın ısrarcı olduğunu öğrendik. Herşeyimizle ilgileniyor. Bizim de amacımız, Trabzonspor'a katkı sağlamak. Bordo-mavili formayı giyeceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz” şeklinde konuştular.


Selçuk: Öncelik Trabzon'undur

Milli futbolcu Selçuk İnan, transfer konusunun kendisi için sezon sonuna kadar kapandığını bildirdi. Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, ligin ilk devresini hem oyun hem de sonuç olarak zirvede tamamladıklarını belirten Selçuk, takım ve camia olarak hedeflerinin bu başarıyı sezon sonuna taşımak olduğunu kaydetti. Selçuk, “Artık transferi konuşmak istemiyorum. Ama öncelik her zaman Trabzonspor'undur” dedi.


Ahmet'ten 5 yıllık imza

Trabzonspor'un genç oyuncusu Hasan Ahmet Sarı'nın sözleşmesi düzenlenen törenle 5 yıl uzatıldı. Genel Sayman Temel Kazancıoğlu, Hasan Ahmet Sarı'nın genç ve gelecek vaat eden bir oyuncu olduğunu belirterek, “Trabzonspor olarak geleceğimizde alt yapıdan gelen oyuncular olduğunun bilincindeyiz” dedi.


13 yıl önce