|

Trabzonspor'da Sörloth Başakşehir maçında sahada olacak

Trabzonspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, golcü futbolcu Alexander Sörloth’un Medipol Başakşehir maçında forma giymesinde sakınca olmadığı, sağ bek Kamil Ahmet Çörekçi’nin ise 3-6 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

14:38 - 13/03/2020 пятница
Güncelleme: 14:47 - 13/03/2020 пятница
DHA
Sörloth bu sezon 38 maçta 25 gol 7 asistle oynadı.
Sörloth bu sezon 38 maçta 25 gol 7 asistle oynadı.

Bordo-mavili kulübün doktoru Hakan Ayaz, Alexander Sörloth ve Kamil Ahmet Çörekçi’nin MR’larının çekildiğini belirterek, “Yapılan muayene ve tetkiklerinde sol ayak 1. metatarsofalengial (başparmak) eklem çevresinde ödem, dış yan bağ grade 1 strain tespit edilen Alexander Sörloth’un klinik gidişatı iyi yönde olup, Pazar günü oynanacak Medipol Başakşehir maçında oynamasında bir sakınca olmadığı düşünülmektedir. Gaziantep FK maçı sonrası arka adale şikayeti olan Kamil Ahmet Çörekçi’nin ise yapılan muayene ve MR tetkikleri sonucu sol hamstring kas grubu biceps femoris kasında grade 2 strain tespit edilmiş olup, tedavisine devam edilmektedir. Futbolcumuzun sahalara dönüş süresi 3-6 hafta olarak öngörülmektedir” dedi.

Sörloth takımdan ayrı çalıştı

Trabzonspor’un Yeni Malatyaspor ile oynadığı Süper Lig 19. hafta erteleme mücadelesinin 39. dakikasında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemeyen Alexander Sörloth’un, bugün çekilen MR’ında sonucun temiz çıktığı belirtildi. Ayağındaki ağrısı geçtiği belirtilen oyuncu, bugün takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalışmalar gerçekleştirdi.

  • Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

#Trabzonspor
#Sörloth
4 лет назад