|

Yeni Yıla Termal Oteller ile Yenilenerek Başlayın

Yeni yıl hazırlıkları şimdiden başladı. Oteller hem yılbaşı programlarını açıklıyor hem de bu özel geze için rezervasyon almaya başlıyor

Yeni Şafak ve
16:17 - 19/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 12:44 - 19/12/2017 Salı
Diğer
Tatil
Tatil
Hafta sonuna gelen yeni yıl programı için sevdiklerinizle ve ailenizle keyifli bir tatil yapmak için
Termal oteller
ve kayak otelleri en çok tercih edilen yılbaşı otelleri arasında yer alıyor. Yeni yılda termal suların sağlıklı ve yenileyici etkilerinden yararlanarak dinlenmiş bir şekilde 2018’i karşılamak ve aynı zamanda eğlenerek zaman geçirmek isterseniz Uludağ otelleri sizi ağırlamak için hazır.
Dinlenme ve Eğlenme Bir Arada
Kış otelleri olarak öne çıkan Uludağ otellerinde hem keyifli dolu hem de dinlemenin tadına vardığınız bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Yılbaşı otelleri arasında öne çıkan Uludağ otelleri, yeni yılda kar görmek isteyenlerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Bursa’nın popüler tatil lokasyonları arasında yer alan Uludağ,
kayak otelleri
ile hizmet verirken; Bursa’da bulunan termal oteller de yeni yılda harika bir dinlenme deneyimi yaşamanızı sağlayacak. Yılbaşı otelleri yeni yıl programlarını hazırlarken her zevke ve isteğe göre şekillenen alternatifler sunmaya çalışıyor. Yeni yılda dilerseniz karlar altında harika gözüken Uludağ manzarasını tadını çıkarırken bir yandan otelinizdeki şöminenin başında keyifle salebinizi yudumlayabilirsiniz. Kayak yaparak ya da teleferik ile Uludağ gezisine çıkarak zaman geçirebileceğiniz bölgede farklı ve adrenalin dolu kış sporlarını deneyimleyebilirsiniz.
Uludağ otelleri
gündüz keşif ve macera dolu zaman geçirmenizi sağlarken yılbaşı programları ile de keyifle yeni yıla girmenizi sağlayacak.
Termal Oteller ile Farklı Bir Yeni Yıl Deneyimi

Bursa çok sayıda termal otel bulunduran, kaynak suları ile ünlü bir yerleşim merkezidir. Termal oteller yeni yıl için programlar düzenlerken aynı zamanda size ve sevdiklerinize tamamen dinlenmiş bir şekilde yılın ilk gününe başlamanıza imkan sunuyor. İslami oteller ve termal oteller Bursa’da konforlu bir tatil deneyimi yaşamanız için hizmet verirken, kemiklerinizin her santimindeki yorgunluğun yok olmasını sağlayacak termal sular ile yeni yıla merhaba diyebilirsiniz. Yeni yılda ailenizle ve sevdiklerinizle keyifle zaman geçirmek isterseniz tercihiniz termal oteller ya da kayak otelleri arasından yapabilirsiniz.

#tatil
#gezi
#seyehat
7 yıl önce