Menü

Geri

EDİSYON   :

TRTRENENARARFRFRRURUURUR
30

Bildirimler

Depreme vaaz verirken yakalanan Fatih Camii İmamı konuştu: "Tam bunları anlatırken oldu, tekbire başladık"

12:21, 25/04/2025, Cuma
Yeni ŞafakAA
Sosyal medyada gündem olan Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İslam Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Hamdi Arslan, İstanbul depreminde yaşadıklarını anlattı. Arslan, camide vaaz verdiği esnada Peygamber Efendimiz’in (s.a.v.) de sahabelere tavsiye ettiği ve özellikle namazlarda tekbirle giriş yaptıktan sonra okuduğu dua ile depremi karşılamıştı….

İstanbul’da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depreme Fatih Camii’nde vaaz verirken yakalanan ve dualarla cemaati sakinleştiren Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İslam Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Hamdi Arslan o anları anlattı. Depremi bir imtihan olarak değerlendiren Arslan, "Herkes korkar, biz de korkuyoruz. O esnada cami, gidiyor, geliyor. Sebat etmek lazım” dedi.

Yorumlar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...