|

Binali Yıldırım: Millete hizmete devam edeceğim

Binali Yıldırım, Sultanbeyli'deki cami açılışında açıklamalarda bulundu. İmamoğlu tarafından belediye arşivinin kopyalanmasına yönelik adımını değerlendiren Yıldırım, "Belediyelerde yapılacak tüm işlemler hukuka uygun olmalı, belediye çalışanları şüpheli gibi görülmemeli" şeklinde konuştu.

14:46 - 19/04/2019 Cuma
Güncelleme: 14:49 - 19/04/2019 Cuma
Yeni Şafak
Binali Yıldırım.
Binali Yıldırım.

Binali Yıldırım, İstanbul Sultanbeyli'deki cami açılışında açıklamalarda bulundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 'hayırlı olsun' dediğini kaydeden Yıldırım, seçim süreciyle ilgili son kararı YSK'nın vereceğinin altını çizdi.

İmamoğlu'nun 'İstanbul Belediyesi'ne ait tüm arşivin kopyalanması' yönünde talimat verdiği iddialarına ilişkin soruyu yanıtlayan Yıldırım, "Belediye Başkanları kendi sorumluluk alanlarında adımlar atabilirler ama tüm bunlar hukuk içerisinde olmalı. Belediye çalışanları şüpheli gibi görülmemeli" dedi.

Millete hizmet etmeye devam edeceğim

Yıldırım, "Bundan sonra hangi görevde yolunuza devam edeceksiniz?" sorusuna ise, "Benim bugüne kadar makam, mevki beklentim hiç olmadı. Biz yine her zamanki gibi milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Çünkü en önemli makam, milletin gönlüne girebilmektir" yanıtını verdi.

#Binali Yıldırım
#İstanbul
5 yıl önce