|

'Canda da kanda da beraberiz'

Sakatlar Haftası, özürlü vatandaşların 'Kanda ve Canda Beraberiz Kan Verme Kampanyası' ile başladı. Taksim'de kurulan kan bağışı çadırında, yaklaşık 400 özürlü kan verdi.

Yeni Şafak
00:00 - 14/05/2005 Cumartesi
Güncelleme: 16:34 - 27/05/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Özürlüler Koordinasyon Merkezi'nin ''Sakatlar Haftası'' nedeniyle düzenlediği ''Kanda ve Canda Beraberiz Kan Verme Kampanyası''nda, 400 dolayında özürlü kan verdi. İstanbul'un çeşitli ilçelerinden özürlüler, Kızılay Çapa Kan Merkezi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce gerçekleştirilen kan bağış kampanyası nedeniyle Taksim Meydanı'nda kurulan kan bağışı çadırında buluştular.

Törende konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Mehmet Müezzinoğlu, "Hayatı sıkıntılı ve engelli yaşayan arkadaşlarımızın yaşama bakış açılarındaki sağlığı göstermek için düzenlenen kan verme kampanyası, sağlıklı insanımızın da özürlülere nasıl bakması gerektiğini sağlayacaktır'' dedi. Sağlıklı olup da özürlü bakış açısına sahip bulunan insanların varlığına dikkati çeken Müezzinoğlu, "Önemli olan bakış açısındaki özürlülükle topluma engel koymak değil, toplumun önündeki engelleri ortadan kaldırmaktır'' diye konuştu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın da katıldığı törende konuşmaların ardından, Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, Müezzinoğlu ve Özürlüler Koordinasyon Merkezi Başkanı Ayhan Bahçeli'ye plaket verdi.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
19 yıl önce