|

Cumhurbaşkanı danışmanı İsmail Cesur iddiayı yalanladı: YouTube'un 'para kazanma özelliği' Cumhurbaşkanımızın kanalında ilk günden bu yana kapalı

Cumhurbaşkanı danışmasını İsmail Cesur, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilerin dislike atmak için girdiği videosuna reklam koydu. Böylelikle Cumhurbaşkanı Erdoğan, YouTube'den gelir elde eden ilk cumhurbaşkanı olarak kayıtlara geçti" iddiasını yalanladı. Cesur, "Bu iddia tamamıyla gerçek dışıdır. YouTube'un "para kazanma özelliği" Sayın Cumhurbaşkanımızın kanalında ilk günden bu yana kapalıdır" dedi.

16:44 - 28/06/2020 Pazar
Güncelleme: 17:39 - 28/06/2020 Pazar
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, YKS'ye girecek öğrencilerle 26 Haziran Cuma günü video konferans aracılığıyla buluşmuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, YKS'ye girecek öğrencilerle 26 Haziran Cuma günü video konferans aracılığıyla buluşmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YKS'ye girecek öğrencilerle 26 Haziran Cuma günü video konferans aracılığıyla buluştu.

Cumhurbaşkanı Danışmasını İsmail Cesur, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilerin dislike atmak için girdiği videosuna reklam koydu. Böylelikle Cumhurbaşkanı Erdoğan, YouTube'den gelir elde eden ilk cumhurbaşkanı olarak kayıtlara geçti' iddiasına yanıt verdi.

  • Cesur, Twitter hesabından yaptığı açıklamada,
    "Bu iddia tamamıyla gerçek dışıdır. YouTube'un "para kazanma özelliği" Sayın Cumhurbaşkanımızın kanalında ilk günden bu yana kapalıdır.
    Görselde bu özelliği kullanmak için başvuru dahi yapılmadığı açıkça görülmektedir"
    ifadelerini kullandı.

#İsmail Cesur
#Erdoğan
#Youtube
4 yıl önce